Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a dat verdictul! Care este diferenţa dintre CFR şi FCSB: ”Echipa a doua este de zece ori mai bună decât cea a altor echipe!” EXCLUSIV

Panduru a dat verdictul! Care este diferenţa dintre CFR şi FCSB: ”Echipa a doua este de zece ori mai bună decât cea a altor echipe!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport despre diferenţele dintre CFR Şi FSCB.

CFR Cluj are o structură bine organizată care i-a permis să domine Liga 1 în ultimii ani. Mai mult decât atât, ardelenii au reuşit rezultate bune şi în cupele europene. La FCSB, Gigi Becali are ultimul cuvânt, iar echipa nu a mai reuşit nimic notabil în ultimii ani.

Expertul Telekomsport, Basarb Panduru, a vorbit la Minutul 91 despre diferenţele dintre CFR ŞI FCSB. 

”Mi se pare că acolo e ceva care te duce spre câştigarea campionatului!”

”Nu cred că e suficient să ai un antrenor bun. Trebuie să ai un club solid, pentru că vedem exemplul CFR-ului şi ce s-a întâmplat în ultimii ani acolo. Îţi dă impresia că e un club extrem de bine organizat încât oricine vine, câştigă campionatul. Cu ce ştiu ei, ajutaţi de club, de toată lumea. Mi se pare că acolo e ceva care te duce spre câştigarea campionatului. CFR când bagă echipa a doua este de zece ori mai bună decât echipa a doua a altor echipe. 

La FCSB, pe termen scurt, o să vedem ce am văzut şi anul trecut. Un meci bun, poate trei patru bune, suficente cât să baţi alte echipe. După care iar, un meci, două, trei aşa şi-aşa. Şi anul trecut, la fel, au fost perioade în care i-am lăudat.

(n.r excluderea lui Chipciu) Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Decizia arată că CFR are antrenor, dacă antrenorul consideră că un jucător strică grupul, poate lua ce decizie vrea. Întotdeauna în fotbal se aplică astfel de decizii, dar nu la toată lumea. Poate nu se aplică la Messi niciodată sau Cristiano. Dar aici e foarte important ca jucătorii să simtă că au un antrenor, să simtă că lucrurile trebuie făcute într-un anumit fel”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Gigi Becali, 3 schimbări după doar 30 de minute în meciul cu UTA

După doar 30 de minute în meciul cu UTA, scor 1-1, Gigi Becali o hotărât să efectueze 3 schimbări. Cristea, Dumiter şi Oaidă au fost înlocuiţi cu Coman, Cordea şi Olaru.

Afla mai multe despre: cfr-fcsb-liga 1-basarb panduru 

viewscnt
Articole similare