Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a făcut primul 11 al României pentru meciul crucial cu Macedonia de Nord! Surpriză pe postul de atacant central: "Cu el vârf fals"

Panduru a făcut primul 11 al României pentru meciul crucial cu Macedonia de Nord! Surpriză pe postul de atacant central: "Cu el vârf fals"
Comentarii

Victoria naţionalei României cu Liechtenstein, scor 2-0, a fost analizată de Basarab Panduru, care a anticipat echipa de start pentru următoarea partidă din preliminariile Cupei Mondiale.

Cum ar putea arăta România la meciul cu Macedonia de Nord

România a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

Pentru echipa antrenată de Mirel Rădoi urmează partida crucială cu Macedonia de Nord, din deplasare, la care selecţionerul trebuie să găsească o variantă pe postul de atacant central, după ce Drăguş şi Alibec au devenit indisponibili. 

Panduru a făcut primul 11 şi a susţinut că Ianis Hagi ar putea fi introdus ca vârf fals: "Cu victoria rămân, atât. Nu, nu cred că pot evidenţia un jucător. Nu ştiu un jucător care să mă fi impresionat. Au jucat binişor toţi, nu a făcut vreunul diferenţa. M-au surprins convocările lui Olaru, care nu joacă nimic la FCSB, şi cea a lui Markovic. Rotariu, Man, Ianis puteau juca vârf acolo, până să aibă rezultat pozitiv Rotariu. 

În Macedonia de Nord, Raţiu cred că va juca (n.r. - fundaş dreapta), Chiricheş - Nedelcearu, că nu are cine. Camora, cred, în stânga. Noi am spus că l-am naturalizat când era cel mai slab. Poate şi la fundaş dreapta e de discutat pentru următorul meci. 

Nedelcu la închidere, Stanciu şi Cicâldău interi, Man, Sorescu şi nu ştiu vâful. Pe Ianis îl văd mai bine vârf fals, în centru, acolo", a declarat expertul Telekom Sport. 

  • Echipa de start anticipată de Basarab Panduru pentru meciul cu Macedonia de Nord: Niţă - Manea, Nedelcearu, Chiricheş, Camora - Cicâldău, Nedelcu, Stanciu - Man, I. Hagi, Sorescu.

Clasamentul Grupei J: 1. Germania – 12 puncte, 2. Armenia – 10 puncte, 3. România – 9 puncte, 4. Macedonia de Nord – 8 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – niciun punct.

Afla mai multe despre: romania macedonia de nordromania liechtensteinbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare