Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a găsit mutarea câştigătoare a FCSB-ului: ”Pot să împuşte doi iepuri!” EXCLUSIV

Panduru a găsit mutarea câştigătoare a FCSB-ului: ”Pot să împuşte doi iepuri!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru l-a lăudat pe Ovidiu Popescu, fotbalist care a evoluat la echipa naţională ca fundaş dreapta.

Totodată, fostul internaţional român a remarcat mutarea excelentă făcută de FCSB, considerând că liderul Ligii 1 poate împuşca doi iepuri dintr-o lovitură.

FCSB îl foloseşte pe Ovidiu Popescu în poziţia de fundaş dreapta şi pe Adrian Şut ca mijlocaş defensiv. Evoluţiile lui Popescu l-au adus în vederile selecţionerului Mirel Rădoi, iar fundaşul improvizat a fost titular atât cu Macedonia de Nord, cât şi cu Germania.

”A fost o mutare inteligentă a FCSB-ului. Aveai fundaş dreapta, dar atât timp cât Creţu nu mai era în vederile selecţionerului, atunci te-ai gândit să faci o mutare, să-l joci pe Ovidiu Popescu fundaş dreapta şi pe Şut la închidere. Poate împuşcăm doi iepuri. Şi cred că sunt aproape să împuşte doi, pentru că şi Şut e în vederile lui Mutu” a explicat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

În vârstă de 27 de ani, Ovidiu Popescu este cotat la 800 de mii de euro. El a evoluat în 26 de meciuri în acest sezon în Liga 1 şi a oferit trei pase decisive. Popescu este mijlocaş defensiv la origini, dar evoluează la FCSB şi acum, şi la echipa naţională, ca fundaş dreapta: ”Este o mândrie să îmbraci tricoul naţionalei ca titular, nu ştiam nici înainte de Macedonia de Nord şi nici de Germania, am fost mereu surprins.Cu Germania am simţit mereu că putem să dăm gol, să egalăm sau chiar să câştigăm. Dau totul la fiecare meci şi a doua zi nu contează cât de obosit sunt. Fiecare meci trebuie tratat sută la sută cu victorie, dar se pot întâmpla multe.Avem forţa să câştigăm la Erevan", a declarat Popescu la FRFTV.

Afla mai multe despre: panduruovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare