Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a găsit surpriza sezonului în Liga 1: ”Putem să o luăm în calcul pentru playoff. Publicul îi împinge de la spate” EXCLUSIV

Panduru a găsit surpriza sezonului în Liga 1: ”Putem să o luăm în calcul pentru playoff. Publicul îi împinge de la spate” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

UTA Arad a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a VII-a a Ligii I.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 90 de Miculescu. După 7 etape, lider în Liga I este CFR Cluj, cu 21 de puncte, urmată de Rapid, cu 16 puncte, şi de UTA Arad, cu 14 puncte.

Basarab Panduru a fost impresionat de ceea ce arată UTA în acest start de sezon. El consideră că gruparea antrenată de Laszlo Balint poate fi una dintre echipele care vor juca în playoff în acest sezon al Ligii 1:

”Putem să o luăm pe UTA in calcul pentru playoff. O echipă care nu câştiga acasă, acum are spectatori pe teren propriu. Uite că şi acasă câştigă acum şi devine o echipă greu de bătut. Cu jucători care se bat pentru fiecare minge, cu un antrenor care acum ar trebui să fie sezonul lui. Nu ştiu dacă au echipă de playoff, dar lotul este echilibrat, fără diferenţe mari între titulari şi rezerve. Cine vine de pe bancă este la acelaşi nivel cu titularul.

Au înţeles de unde vin, iar publicul lor îi împinge de la spate şi iată că au obţinut rezultate bune şi pe teren propriu. În deplasare, ştiam că sunt o echipă bună” a mărturisit Panduru, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Şi Cornel Dinu a avut cuvinte de laudă pentru Laszlo Balint, tehnicianul formaţiei arădene: ”Am o părere bună despre Balint. A făcut rezultate bune şi cred că nimic nu este întâmplător” a mărturisit expertul Telekom Sport, la Minutul 91.

Afla mai multe despre: basarab panduruutalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare