Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a tras concluzia în cazul Dinamo-Cortacero: ”Pe hârtie, proiectul era super mişto, ăsta e adevărul” De ce Contra nu e vinovat EXCLUSIV

Panduru a tras concluzia în cazul Dinamo-Cortacero: ”Pe hârtie, proiectul era super mişto, ăsta e adevărul” De ce Contra nu e vinovat EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia de la Dinamo şi l-a apărat pe Cosmin Contra, încă antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare.

”Pe hârtie, proiectul era super mişto, ăsta e adevărul” a mărturisit Pandi, în cadrul emisiunii Sport Report.

Expertul Telekom Sport nu îl consideră vinovat pe Cosmin Contra pentru ceea ce se întâmplă acum în Ştefan cel Mare: ”Dinamo avea antrenor bun, nu cred că la el era problema, dacă lucrurile s-ar fi rezolvat şi avea salariile la zi, minim posibil, văd că în România minimul asta posibil nu mai este posibil”

”Vedem în momentul ăsta că tu la Dinamo nu ai salarii, Iaşi nu are salarii... se schimbă ceva în fotbalul ăsta? Nu cred. Înseamnă că ceva nu merge, mergem din rău în mai rău. Hai, la începutul campionatului, puneţi într-un cont salariile jucătorilor, cum se face în Spania” a mai comentat Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni în care a fost prezent şi fostul selecţioner, Cosmin Contra, încă antrenor la formaţia din Ştefan cel Mare. 

Cosmin Contra e antrenorul lui Dinamo, în al doilea mandat, din august 2020 încoace. Cu el pe bancă, Dinamo a strâns nouă puncte în clasament şi e pe locul 14, după 11 etape scurse din noul sezon.

Super emisiunea în care Cosmin Contra a făcut noi dezvăluiri despre situaţia de la Dinamo, o găseşti mai jos:

Afla mai multe despre: pandurucontra 

viewscnt
Articole similare