Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a tras concluziile după remiza CFR-ului şi a anunţat că a pierdut un pariu. Ce jucător a remarcat: ”A fost fantastic!” EXCLUSIV

Panduru a tras concluziile după remiza CFR-ului şi a anunţat că a pierdut un pariu.  Ce jucător a remarcat: ”A fost fantastic!” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru a tras concluziile după ce campioana en titre, CFR Cluj, nu a reuşit să o învingă pe FC Voluntari în campionat.

Clujenii au ratat şansa de a trece peste FCSB în clasament, după ce echipa lui Anton Petrea a pierdut deplasarea cu FC Hermannstadt.

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, crede că CFR Cluj merita victoria în partida cu FC Voluntari, dar a ţinut să felicite echipa oaspete şi în special pe portarul Râmniceanu:

”Mare schimbare nu văd în jocul CFR-ului faţă de perioada Petrescu, parcă pun mai mult mingea jos, încearcă să ajungă mai repede la poartă cu pase scurte. În seara asta, chiar dacă Voluntari merită felicitări, cred că CFR merita victoria. A avut mai multe ocazii de gol, cred că merita ceva mai mult de la acest meci. Plus un Râmniceanu fantastic, care  a fost inspirat, dar a avut şi noroc pentru că Deac prinde poarta în mod normal de acolo. Cred că în meciul ăsta meritau ceva mai mult cei de la CFR” a spus Panduru, la Minutul 91.

Panduru a pierdut pariul cu moderatorii Minutului 91, Dan Udrea şi Silviu Tudor Samuilă. Expertul Telekom Sport declarase acum câteva emisiuni că oficialii CFR-ului nu vor mai comenta arbitrajele din Liga 1 ca pe vremuri: ”Eu am spus că cei de la CFR nu vor mai discuta despre arbitraj. Am pierdut pariul! Aţi avut dreptate (n.r Silviu Samuilă şi Dan Udrea), voi aţi câştigat. Acum vii şi după ce faci egal ne aduci aminte de nu ştiu ce meci. Nu e ok, trebuia să spui atunci. Poţi să spui despre faza de astăzi tot ce vrei” a spus Panduru. La finalul jocului, tehnicianul CFR-ului, Edward Iordănescu a acuzat erorile de arbitraj din acest meci: ”O seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului. Înţeleg o greşeală, dar e peste capacitatea mea. Mingea întră în poartă un metru şi tu ne vezi.. Plus celalate faze. Nu vezi nimic. Îţi poate scăpa o greşeală, dar deja e prea mult.. O spun public, e strigător la cer. Se practică în fotbalul nostru să strigi, eu nu am făcut-o şi uite unde am ajuns”

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: panduricfr cluj 

viewscnt
Articole similare