Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru analizează reacţia unui tricolor faţă de Edi Iordănescu: "Era foarte supărat. Într-un fel ai dreptate" | EXCLUSIV

Panduru analizează reacţia unui tricolor faţă de Edi Iordănescu: "Era foarte supărat. Într-un fel ai dreptate" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat un moment care i-a avut în prim-plan pe Valentin Mihăilă şi Edward Iordănescu în partida cu Grecia.

Basarab Panduru, despre Valentin Mihăilă

Fotbalistul împrumutat de Parma la Atalanta nu s-a impus în echipa antrenată de Gian Piero Gasperini, iar de când a făcut pasul la echipa din Bergamo a prins doar 101 minute. 

În ciuda prezenţelor sporadice, Valentin Mihăilă a fost selecţionat de Edi Iordănescu pentru primele sale acţiuni la echipa naţională. În partida cu Grecia, tricolorul a jucat doar 15 minute pe final, iar cu Israel a fost titular. 

Basarab Panduru a judecat apariţia lui Mihăilă sub tricolor şi a remarcat momentul petrecut între tricolor şi selecţionerul Edi Iordănescu. 

"Mihăilă cu Grecia mi s-a părut că a intrat supărat. Ţin minte când il ia Iordănescu cred că după gât şi îi explică. El era foarte supărat. Nici nu ştiu dacă avea dreptate, pentru că într-un fel ai dreptate, pentru că vii de la Atalanta, dar în alt fel nu ai dreptate, pentru că în două luni ai 70 de minute jucate. Nu că puţin... 70 de minute jucate, în două luni!

La sfârşitul lui ianuarie a ajuns acolo, până se adaptează, dar sunt două luni de zile în care joci 70 de minute şi la el s-a văzut. Sprinturi face, dar se retrage în mers. Face lucruri bune, dar nu ştiu dacă fizic a stat foarte bine", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2 (2-0), într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0, însă, după o evoluţie dezamăgitoare în repriza secundă, naţionala lui Edward Iordănescu a fost aproape chiar să şi piardă partida.

Liga 1 se reia pe 1 aprilie, cu meciuri din play-out, urmând ca de pe 2 aprilie să se reia şi partidele din play-off, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: echipa nationalavalentin mihailabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare