Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, comparaţie între România şi Danemarca, semifinalistă la EURO 2020: "Iei din România pe 13 milioane? Nu merită"

Panduru, comparaţie între România şi Danemarca, semifinalistă la EURO 2020: "Iei din România pe 13 milioane? Nu merită"

EURO 2020

Comentarii

Basarab Panduru a urmărit parcursul Danemarcei la EURO 2020 şi a făcut o comparaţie cu naţionala României, care a ratat prezenţa la turneul final la care ţara noastră a găzduit meciuri.

Basarab Panduru, comparaţie între Danemarca şi România

Expertul Telekom Sport a lăudat Danemarca, cea pe care a asemănat-o cu Italia, cea mai spectaculoasă naţională de la Campionatul European: "E meritată calificarea. Danemarca e o Italie mai mică, aşa. Joacă un fotbal modern, ce trebuie să se joace azi. Pasează, nu vezi pe nimeni să stea pe loc. Fundaşii laterali centrează, avansează", a spus Panduru. 

Apoi, el a oferit o explicaţie pentru care danezii au progresat în ultimii ani la nivel de naţională. Cluburile din Liga 1 ar trebui să coboare pretenţiile în privinţa sumelor de transfer în privinţa românilor, atunci când aceştia din urmă sunt ofertaţi de echipe din străinătate. 

"Dacă şi noi dăm jucători pe două, trei, patru milioane de euro, poate ajung mai mulţi afară şi ajung şi ai noştri să joace în naţională. Tu iei din România pe 13 milioane de euro, când poţi să iei de la danezi cu 3 milioane de euro? Ori cumpăr trei jucători cu 15 milioane de euro, ori cumpăr trei milioane de euro. Românul nu merită 15 milioane. Danezii pleacă mai mulţi, e mai uşor să găseşti jucători", a mai spus fostul fotbalist. 

Danemarca, parcurs superb la EURO 2020 după incidentul lui Eriksen

Danemarca a pierdut meciul de debut la EURO 2020 cu Finlanda, la care Eriksen s-a prăbuşit pe gazon, după ce a suferit un infract. Apoi, nordicii au surprins, s-au calificat din grupe şi au făcut victimă după victimă pe tablou. 

Danemarcei s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele Campionatului European de fotbal, trecând în sferturile de finală de selecţionata Cehiei, scor 2-1, pe Stadionul Olimpic din Baku.

 

Afla mai multe despre: romaniadanemarcaeuro 2020basarab panduru 

viewscnt
Articole similare