Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru despre fenomenul creat de Marius Şumudică: ”Are 19 goluri în toată cariera. De când lucrează cu Şumi a mai dat 16!” EXCLUSIV

Panduru despre fenomenul creat de Marius Şumudică: ”Are 19 goluri în toată cariera. De când lucrează cu Şumi a mai dat 16!” EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit la Sport Report despre impresia excelentă lăsată la nivel sportiv în Turcia de Marius Şumudică.

Şumudică a fost demis pe neaşteptate de Gaziantep, în ciuda unui parcurs fenomenal în Superliga turcă. Marius Şumudică a preluat-o pe Gaziantep în luna iunie a anului 2019, iar de atunci acesta a antrenat echipa pentru 51 de partide în care a obţinut aproximativ 1.5 puncte per meci. La Telekom Sport, Panduru l-a lăudat pe Marius Şumudică pentru felul iscusit în care a reuşit să reinventeze jucători precum Alexandru Maxim sau Kevin Mirallas, ambii cu evoluţii excelente la Kayserispor:

”Maxim are 19 goluri în toată viaţa lui de când a plecat de la Pandurii, iar acum are 16 goluri în Turcia. Kevin Mirallas la fel. A luat jucători şi i-a pus pe picioare. I-a făcut din jucători care nu mai spuneau nimic, jucători care să conteze!” a mărturisit Basarab Panduru, la Sport Report, de la Telekom Sport.

Kevin Mirallas (33 de ani) este evaluat la 2 milioane de euro, dar se află pe final de carieră. De când a ajuns la Gaziantep, belgianul care a mai tercut pe la cluburi importante ca Fiorentina, Everton, Saint Etienne sau Lille a maract cinci goluri şi a oferit trei pase de gol, în 12 meciuri.

Alex Maxim (30 de ani) este cotat la 2.6 milioane de euro şi a marcat de 10 ori în actuala stagiune. ”Este pentru prima oară, după expeienţa din România de la Pandurii, când întâlnesc un staff din România, un antrenor român şi lucrul acesta m-a ajutat foarte mult, mi-a oferit încredere. Cred că a fost decizia cea mai bună pentru mine, pe care am luat-o", a spus Alexandru Maxim, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Afla mai multe despre: şumudicămaximpandurumirallas 

viewscnt
Articole similare