Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru despre lipsa de prospeţime fizică a liderului în derby-ul cu U Craiova: ”FCSB vrut mulţi jucători la naţională. Acum să vii să te plângi...”

Panduru despre lipsa de prospeţime fizică a liderului în derby-ul cu U Craiova:  ”FCSB vrut mulţi jucători la naţională. Acum să vii să te plângi...”

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a admis că jucătorii de la FCSB au fost obosiţi după meciurile de la echipele naţionale, însă nu crede că oficialii liderului au motive să se plângă

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I. În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

Imediat după meci, antrenorul Toni Petrea a acuzat starea de oboseală firească a jucătorilor săi: ”Am observat o lipsă de prospeţime, firească ţinând cont de faptul că am avut jucători la loturile naţionale şi la ei s-a văzut o oarecare stare de oboseală. Cei care au intrat au fost jucători care au făcut pregătirea cu noi, au stat cu echipa şi am considerat că ar fi un plus pentru noi din punct de vedere fizic, cel puţin” a spus antrenorul FCSB-ului, după derby.

La Minutul 91, Basarab Panduru a vorbit şi el despre acest subiect, subliniind diferenţele fizice vizibile în jocul FCSB-ului la partidele cu CFR Cluj, respectiv Universitatea Craiova, cele două contracandidate la titlu. Expertul Telekom Sport a spus: ”FCSB şi-a dorit să aibă mulţi jucători la lot şi au avut. Acum să vii să te plângă nu văd niciun rost. Diferenţa a fost foarte mare fizică între meciul cu CFR şi cel cu Craiova” a mărturisit Panduru.

În Liga 1, FCSB este lider cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbpandurucraiova 

viewscnt
Articole similare