Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, dur cu CFR după înfrângerea cu Alkmaar: ”În prima repriză nu au ştiut unde e mingea. Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu îl ştie” | EXCLUSIV

Panduru, dur cu CFR după înfrângerea cu Alkmaar: ”În prima repriză nu au ştiut unde e mingea. Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu îl ştie” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Basarab Panduru a vorbit despre înfrângerea lui CFR Cluj cu AZ Alkmaar, pe teren propriu, scor 0-1, din a treia etapă a grupelor Conference League.

CFR Cluj a primit vizita lui AZ Alkmaar, în a treia etapă a grupelor Conference League. Ardelenii au pierdut duelul cu doar 0-1, dar au fost dominaţi clar de formaţia batavă, care a condus meciul de la cap la coadă. După golul lui Jesper Karlsson, AZ Alkmaar a ales să nu mai rişte, însă CFR tot nu a putut să revină în joc.

Basarab Panduru a analizat jocul campioanei şi a atras atenţia asupra fotbalului pe care îl joacă clujenii. Fostul internaţional român este de părere că Dan Petrescu nu urmează aceeaşi partitură ca în ultimele sezon, astfel că jocul prestat de campioană lasă de dorit. După trei etape de Conference League, CFR are un punct.

Panduru, dur cu CFR după înfrângerea cu Alkmaar

Dacă vorbim despre CFR, nu ar trebui să vorbim despre meciul din seara asta. În prima repriză s-a văzut o diferenţă ca de la cer la pământ. Posesie 70%, ocazii, joc controlat de Alkmaar. A fost o diferenţă foarte mare, nu mă aşteptam. Era clar că venea în formă AZ, dar şi aşa nu mă aşteptam la diferenţa asta.

A jucat CFR cu echipe echipe cu o valoarea dublă faţă de ea, Young Boys şi AZ. S-a văzut o mare diferenţă. Noi când jucăm cu o echipă care valorează de două ori mai puţin, nu se vede diferenţa asta. Nu de meciul ăsta ar trebui să ne luăm. Uitându- te la jucători, vezi că şi ei sunt în scădere de formă.

Bordeianu nu mai e la fel ca în sezonu trecut. Parcă Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu ştiu dacă îl ştie, sau dacă îi convine. Am impresia că sunt mai mulţi tehnicieni în teren, nu mai are cine să reupereze mingea, în prima repriză nu au ştiut unde e mingea. Cred că Alkmaar s-a mulţumit cu scorul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujcfr azconference league 

viewscnt
Articole similare