Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru face praf un fotbalist după remiza FCSB-ului de la Călăraşi: "Pentru binele antrenorului, să nu-l mai bage niciodată!"

Panduru face praf un fotbalist după remiza FCSB-ului de la Călăraşi: "Pentru binele antrenorului, să nu-l mai bage niciodată!"

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a fost şocat de evoluţia avută de Abdelhakim Omrani, fratele atacantului de la CFR Cluj, Billel Omrani, în meciul dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB.

Expertul Telekom Sport crede că mijlocaşul francez nu are ce să caute în Liga 1 şi îi dă un sfat prietenesc antrenorului echipei Dunărea Călăraşi, Dan Alexa.

"Pentru binele lui Alexa, să nu îl mai bage niciodată! Să nu joci în zece. Tu vezi ce fugă are? Dacă cu fuga asta joacă titular în prima ligă... nu pot să cred aşa ceva", a spus Basarab Panduru, în cadrul emisiunii Minutul 91.

În vârstă de 27 de ani, Abdelhakim Omrani a fost transferat în această iarnă la Dunărea Călăraşi, echipă cu care a semnat un contract valabil un an şi jumătate. El a debutat sâmbătă în Liga 1, intrând în ultimele 25 de minute ale meciului încheiat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, împotriva formaţiei FCSB.

De-a lungul carierei sale, fratele atacantului de la CFR Cluj a mai jucat la RC Lens B, Le Mans, Nimes Olympique, FC Niort, CS Sedan, Oldham Athletic şi Royal Excelsior Virton.

1,88 cm măsoară Abdelhakim Omrani

200.000 de euro este cota mijlocaşului francez, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: pandurutelekom 

viewscnt
Articole similare