Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, ”faultat” de Zotta în direct. ”Ce faci, mă, îmi tragi scaunul?”. Fostul atacant s-a ascuns sub birou | EXCLUSIV

Panduru, ”faultat” de Zotta în direct. ”Ce faci, mă, îmi tragi scaunul?”. Fostul atacant s-a ascuns sub birou | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Basarab Panduru era să pice de pe scaun, luni seară, la ”Minutul 91”, iar Constantin Zotta a fost vizat drept principalul vinovat.

Luni seară, la ”Minutul 91”, într-un moment în care se discuta despre o fază de arbitraj din partida Hermannstadt - Rapid (1-1), fostul internaţional Basarab Panduru era să cadă de pe scaun.

Pandi, către Zotta: ”Ce faci, mă, îmi tragi scaunul?”

La un duel între Iacob şi Paraschiv, înainte de golul giuleştenilor, atacantul sibienilor a fost descălţat, însă arbitrul partidei, Szabolcs Kovacs a considerat că nu s-a întâmplat nimic regulamentar.

Fostul arbitru Constantin Zotta, de asemenea, a considerat că duelul a fost unul bărbătesc, dar corect.

De partea cealaltă, Basarab Panduru este de părere că Paul Iacob îl dezechilibrează intenţionat pe Daniel Paraschiv în săritură şi de aceea câştigă prim-planul aerian. În plus, la aterizare, îl şi descalţă pe jucătorul celor de la Hermannstadt, deci s-ar fi impus fault.

În timp ce-şi susţinea punctul de vedere, ”Pandi” a simţit cum îi pleacă scaunul de sub el. Principalul vinovat a fost vizat Constantin Zotta, ”adversarul” său din discuţie.

Băi, stai, mă puţin. Ce faci, mă, îmi tragi scaunul? Când vorbesc tare, n-am dreptate. Când vorbesc încet, vorbesc de sub masă.

Stai, mă, să mă bag sub masă. Mă auziţi acum? Ce faci, mă, îmi trăgeai scaunul?”, a exclamat Basarab Panduru, în direct.

În apărarea sa, Constantin Zotta a dat vina pe cel care reprezenta subiectul principal al discuţiei, centralul Szabolcs Kovacs.

Kovacs (n.r. - Szabolcs) ţi-a tras scaunul”, a afirmat fostul arbitru.

Afla mai multe despre: basarab panduruzottaminutul 91 

viewscnt
Articole similare