Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru îi ia apărarea lui Markovic: ”El nu are nicio vină. În patru luni, a făcut un salt uriaş, peste patru luni poate vorbim despre alt jucător” | EXCLUSIV

Panduru îi ia apărarea lui Markovic: ”El nu are nicio vină. În patru luni, a făcut un salt uriaş, peste patru luni poate vorbim despre alt jucător” | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a discutat despre prestaţiile lui Jovan Markovic la naţională, care au fost în general criticate, pe nedrept însă, spune fostul internaţional român.

Jovan Markovic a fost marea surpriză din lista convocărilor lui Rădoi, iar anumite circustanţe l-au împins pe atacantul Craiovei în lumina reflectoarelor. Cu ceilalţi doi atacanţi din lot, Alibec şi Drăguş, accidentaţi, fotbalistul cu orgini sârbe a ajuns să joace în toate trei partidele disputate de România în pauza internaţională, în două ca titular, fiind criticat pentru prestaţiile sale.

Markovic a eşuat să aibă vreun impact semnificativ, însă Basarab Panduru susţine că vina nu este a jucătorului. Fostul internaţional român afirmă că nu fotbalistul, ci persoanele ce l-au pus în poziţia aceasta sunt de învinuit, întrucât nu se poate aştepta ca acesta să se dezvolte peste noapte, indiferent de preogresul uriaş din ultimele luni.

Basarab Panduru îi ia apărarea lui Jovan Markovic

Dacă l-ai adus la naţională, dacă e acolo, practic ai băgat în locul lui Alibec un alt atacant pe care l-ai chemat din prima zi. Nu pot să vorbesc despre Markovic fără să amintesc cine l-a chemat şi de ce l-a chemat. Dacă începem să spunem că Markovic nu ştiu ce face, nu ştiu cum e, păi Markovic aşa a fost.

El nu are nicio vină, ăsta e el, a fost chemat la naţională, s-a prezentat la naţională, aşa a jucat tot timpul, că poate să crească, că poate deveni un jucător mai bun. În ultimele patru luni a făcut un salt uriaş de la o sută de kilograme şi rezervă la Clinceni, de la nimeni la Clinceni vii în patru luni, joci la Craiova, dai două goluri.

Şi ajungi titular la naţională, saltul lui în patru luni, e uşor. Dacă ar continua aceste salturi şi în următoarele patru luni, de la Clinceni la Craiova, poate vorbim peste patru luni despre un alt jucător, dar săracul nu are nicio vină, pentru că îl chemi şi acum vrei să facă altceva faţă de ce a făcut tot timpul.

Asta e şansa vieţii lui, câteodată unele lucruri, care nu sunt în favoarea ta, cum e meciul din seara asta şi nu e în favoarea lui, să-l transforme într-un jucător mult mai bun, pentru că alţii nu au norocul ăsta, să fie cineva pe lângă tine care să-ţi spună să ne uităm din nou la meci”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: jovan markovicbasarab panduruechipa naţionalăromânia 

viewscnt
Articole similare