Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru îl face praf pe Gigi Becali: "MM nu ştie nimic, preparatorul nu e bun, Vintilă nu ştie, dar ia uită-te tu în oglindă! S-a obişnuit să piardă"

Panduru îl face praf pe Gigi Becali: "MM nu ştie nimic, preparatorul nu e bun, Vintilă nu ştie, dar ia uită-te tu în oglindă! S-a obişnuit să piardă"

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut egal cu Gaz Metan, 2-2 pe Arena Naţională, şi s-a îndepărtat de titlul de campioană, pe care aşteaptă să-l câştige de cinci ani. Basarab Panduru, expert Telekom Sport, l-a criticat pe Gigi Becali (61 de ani) pentru modul cum arată FCSB de cinci ani şi pentru faptul că găseşte mereu alţi vinovaţi în afara de persoana proprie.

Panduru e de părere că Gigi Becali s-a obişnuit să piardă şi l-a criticat pe finanţatorul FCSB pentru că mereu încearcă să găsească alţi vinovaţi pentru eşecurile echipei sale, în loc să se uite în oglindă. Expertul Telekom Sport e de părere că Becali ar trebui să-şi asume responsabilitatea.

"Şi Becali cred că s-a obişnuit să piardă. Pentru că în ultimii ani n-a caştigat nimic. Şi încercările alea de a găsi vinovatul după fiecare meci, mi se pare incredibil. În loc să te gandeşti ce faci maine,ce jucători aducem. Noi ne gandim cine-i vinovat, să arătăm cu degetul spre unul sau spre altul.

Acum ceva timp, a venit şi ne-a spus că preparatorul fizic e slab, trebuie să-l dăm afară, accidentările sunt din cauza lui. Nu poţi să vii să spui că nu ştie meserie. Ok, l-ai dat afară. Vine altul şi acum arăţi la fel. Meme nu ştie nimic, Vintilă nu ştie nimic. Dar ia uită-te tu mai bine în oglindă şi vezi cine-i vinovatul numărul 1"
, a spus Basarab Panduru, duminică seara, la Telekom Sport.

FCSB a câştigat ultimul titlu în 2015, cu Constantin Gâlcă la cârma echipei.

Acum, după egalul cu Gaz Metan, FCSB s-a îndepărtat la nouă puncte de liderul CFR Cluj, care a câştigat ultimele două titluri din Liga 1. Totuşi, formaţia lui Gigi Becali are şansa să spele ruşinea unui sezon prost în Cupa României, unde este calificată în semifinale şi poate ridica trofeul deasupra capului.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare