Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, în locul lui Reghe la Al Wasl? "Va fi antrenor principal şi perioada asta e doar un pas de reintegrare!". Cine face declaraţia

Panduru, în locul lui Reghe la Al Wasl? "Va fi antrenor principal şi perioada asta e doar un pas de reintegrare!". Cine face declaraţia
Comentarii

Basarab Panduru (49 de ani) va rămâne antrenor principal la Al Wasl, iar Laurenţiu Reghecampf va pleca de la echipa arabă într-o nouă aventură, la altă echipă, crede Ciprian Panait, tehnician cu experienţă în zona Gofului. Panait spune că, pentru fostul analist Telekom Sport, faptul că va ajuta pe Reghe la echipă e doar primul pas spre a ocupa postul de antrenor principal.

Panaint s-a declarat surprins de această mutare şi l-a lăudat pe Panduru pentru modul în care vede fotbalul şi pentru analizele obiective pe care le făcea la Telekom Sport.

"M-a surprins şi pe mine mutarea asta. Eu ştiam că Basarab Panduru e antrenor principal, pentru că aşa l-am perceput eu. E un tip care ştie fotbal cu carul şi am văzut şi analizele pe care le face, analize obiective. Eu cred că îl va ajuta pe Reghecampf, însă eu cred că e doar un pas ca el să rămână acolo sau să rămână în zonă, ca antrenor principal, în momentul în care Reghecampf va pleca către o altă provocare. Eu cred că Basarab Panduru va fi antrenor principal şi perioada asta e doar un pas de reintegrare în cariera lui de antrenor principal. Eu cred că atunci când Reghecampf va prelua o altă echipă, Basarab Panduru nu va mai fi în staff-ul lui, ci el va rămâne principal în zonă", a spus Ciprian Panait, la Look Sport.

Basarab Panduru, noul secund al lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl!

După 10 ani la Telekom Sport, Basarab Panduru a părăsit postul de analist TV şi va lucra la Al Wasl, ca secund al lui Laurenţiu Reghecampf. Mutarea vine ca urmare a faptului că Reghe a fost de acord ca fostul său secund, Toni Petrea, să vină să lucreze ca antrenor principal la FCSB, alături de preparatorul fizic german Thomas Neubert.

 "Dacă n-aş fi acceptat, probabil că mi-ar fi părut întotdeauna rău. Din tot lucrul ăsta, am doar de câştigat. Dacă rămân în fotbal, rămân în fotbal, dacă mă întorc în televiziune, prin faptul că stau lângă o echipă de fotbal, mă întorc cu mult mai multă experienţă.



De ce am preferat să merg antrenor secund? Pentru că nu pot fi principal în acest moment, nu am niciun atu să fiu principal. Acum, eu trebuie să analizez şi să-mi dau seama unde sunt ca antrenor în clipa de faţă. Pot fi principal acum, după ce nu am mai antrenat de 12 ani? Greu, foarte greu, aproape imposibil"
, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: basarab pandurureghecampfal waslantrenor 

viewscnt
Articole similare