Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, uimit de umilinţa administrată de CFR Cluj FCSB-ului: "Nu mă aşteptam niciodată! Unul dintre cele mai proaste meciuri" | EXCLUSIV

Panduru, uimit de umilinţa administrată de CFR Cluj FCSB-ului: "Nu mă aşteptam niciodată! Unul dintre cele mai proaste meciuri" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, a spus la Minutul 91 că nu se aştepta la umilinţa administrată de campioana CFR Cluj celor de la FCSB, scor 4-1 în Gruia, în contextul ultimelor evenimente întâmplate. CFR a rămas fără antrenor, jucătorii nu s-au antrenat, iar campioana s-a prezentat la partidă cu un antrenor de portari pe post de A1.

Panduru, uimit de umilinţa adminitrată de CFR Cluj FCSB-ului: "Nu mă aşteptam niciodată. Unul dintre cele mai proaste meciuri!"

FCSB a fost umilită de campioana CFR Cluj în Gruia, scor 4-1, deşi datorită contextului pornea ca favorită în faţa ardelenilor. Lucrurile n-au stat deloc aşa, în ciuda unor ocazii notabile de a marca în primele minute. Chiar dacă jucătorii CFR-ului nu s-au antrenat cu două zile înainte de derby şi s-au prezentat la meci fără antrenor principal, campioana a reuşit să se impună categoric, din experienţă.

La Minutul 91, Basarab Panduru s-a declarat uimit de umilinţa admintrată de CFR Cluj FCSB-ului şi a spus că nu se aştepta la o asemenea desfăşurare de evenimente, având în vedere contextul în care s-a jucat partida de pe "Dr. Constantin Rădulescu". "Pandi" a spus că derby-ul cu FCSB a fost unul dintre cele mai proaste meciuri făcute de FCSB în ultimii ani.

"FCSB, unul dintre cele mai proaste meciuri din ultimii ani de zile. Sunt nişte explicaţii, pentru că jucătorii tehnici nu mai pot juca atunci când e atâta apă pe teren. Nu mă aşteptam niciodată la scorul ăsta, credeam că este favorită FCSB, pentru că CFR joacă vineri, nu fac antrenament... Toate lucrurile duceau spre FCSB.

Mă gândeam care era singura soluţie în meciul ăsta? Probabil introducerea lui Mamut, pasă pe el, atacanţii să vină lângă, interii să urce şi ei, iar de acolo să încerce ceva. Nu am văzut asta, ei au încercat să joace exact ca pe un teren fără pic de apă pe el", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

CFR Cluj - FCSB 4-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazdelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.

1-0, min. 30: Omarani a marcat cu un şut spectaculos, un demivoleu, de la 16 metri, după o minge respinsă din careu cu capul de Vinicius;

2-0, min. min. 56: Deac a centrat de pe partea dreaptă, Vlad a boxat mingea în faţă, până la Sigurjonsson, care a înscris cu capul;

3-0, min. 67: Deac a marcat cu un şut cu stângul, de la 21 de metri, după o pasă a lui Alibec;

4-0, min. 73: Vlad l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila şi arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalti, care a fost transformat de Alibec;

4-1, min '90: Ianis Stoica a marcat cu un şut din voleu, din şase metri, după o centrare a lui Oaidă, de pe partea dreaptă.

CFR Cluj:  Bălgrădean - Manea, Bouhenna, Graovac, Camora - Deac (Fofana '85), Rodriguez, Sigurjonsson (Itu '78) - Omrani (Costache '78), Alibec (Debeljuh '78), Petrila (Gîdea '87). Antrenor Ovidiu Ceclan;

FCSB: Vlad - V. Creţu (Haruţ '74), Vinicius, I. Cristea, Radunovici (Şerban '60) - Olaru, Ov. Popescu (Petrila '60), Oaidă - Cordea (I. Stoica '75), Tănase (Mamut '60), Oct. Popescu. Antrenor Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Deac '22, Rodriguez '51, Itu '89 / Radunovici '18.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu - Andrei Chivulete;

Observator de arbitri: Aron Huzu.

După acest rezultat, CFR Cluj are 21 de puncte, numărul maxim posibil. FC Rapid, cu 16 puncte, ocupă locul al doilea, iar FC Botoşani, pe al treilea, cu 14 puncte.

FCSB se află pe locul 7, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujderbyumilintabasarab panduruexclusiv 

viewscnt
Articole similare