Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică în aer pentru lotul lui Atletico Madrid! Simeone & Co au început să aplaude după ce au aterizat la Torino. Ce s-a întâmplat

Panică în aer pentru lotul lui Atletico Madrid! Simeone & Co au început să aplaude după ce au aterizat la Torino. Ce s-a întâmplat
Comentarii

Aeroanva care transporta jucătorii echipei Atletico Madrid la Torino pentru meciul cu Juventus din Liga Campionilor a întâlnit turbulene puternice, luni, timp de o jumătate de oră, iar fotbaliştii au aplaudat la aterizare, bucuroşi că au scăpat de emoţii, informează marca.com.

Avionul a decolat la ora locală 11.00 (12.00, ora României) de pe aeroportul Barajas din Madrid. A fost singura cursă ce a primit permisiunea să aterizeze la Torino, celelalte aeronave plecate în jurul acelei ore din Spania fiind îndreptate spre Milano Malpensa, din cauza condiţiilor meteorogice nefavorabile (vânt puternic). Spaniolii notează că jucătorii lui Simeone i-au aplaudat pe piloţi, după aterizare.

Atletico a ajuns cu bine la Torino, dar fără fundaşii Lucas Hernandez şi Filipe Luis, accidentaţi, şi fără atacantul Diego Costa, suspendat, dar cu Diego Godin, revenit după o accidentare.

Partida Juventus - Atletico Madrid, din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc, marţi, de la ora 22.00, în direct pe Telekom Sport 1. În tur, Atletico s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0.


 

Afla mai multe despre: atletico madrid 

viewscnt
Articole similare