Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la Chelsea! Anunţul făcut Eden Hazard imediat după calificarea în finală! A fost ultimul meci pe Stamford Bridge? Răspunsul belgianului

Panică la Chelsea! Anunţul făcut Eden Hazard imediat după calificarea în finală! A fost ultimul meci pe Stamford Bridge? Răspunsul belgianului

UEFA Europa League

Comentarii

Chelsea Londra s-a calificat în finala Europa League, după ce a trecut la penalty-uri de Eintracht Frankfurt, în direct pe Telekom Sport 2, iar Eden Hazard a înscris golul decisiv.

Starul belgian dorit de Real Madrid a vorbit despre viitorul său, în condiţiile în care partida cu Eintracht poate să fie ultima jucată de acesta pe Stamford Bridge. Chelsea mai are două partide în acest sezon, una în Premier League (deplasare la Leicester) şi una în finala Europa League, de la Baku).

Iar reacţia de la final a lui Hazard nu e una foarte înjurajatoare pentru fanii lui Chelsea.

"Acum mă găndesc doar să câştig ceva pentru acest club, pentru acest lot. Dacă e să fi fost ultimul meu meci aici, am încercat să dau totul. Dacă nu e ultimul meu meci... vom vedea. Eu încă nu ştiu... mă gândesc doar să câştig meciuri şi atât", a spus Hazard pentru BT Sport.



Ulterior, Hazard a vorbit despre meci: "Astăzi am marcat, am câştigat, băieţii sunt fericiţi, fanii sunt fericiţi! Dar nu s-a terminat. A fost greu, dar da, când începi meciul te gândeşti la calificare, mai ales că ai făcut egal în tur şi joc returul acasă. Cred că am făcut un meci foarte bun, dar niciodată nu e uşor într-o semifinală. Am câştigat la penalty-uri şi suntem fericiţi!".

Presa din Spania dă ca sigur transferu lui Hazard (28 de ani) la Real Madrid în această vară, pentru o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: eden hazard 

viewscnt
Articole similare