Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la Dinamo! Prima reacţie a lui Gigi Mulţescu după ce 10 jucători au fost depistaţi pozitiv: "Sănătatea e cel mai de preţ"

Panică la Dinamo! Prima reacţie a lui Gigi Mulţescu după ce 10 jucători au fost depistaţi pozitiv: "Sănătatea e cel mai de preţ"

Dinamo București

Comentarii

Noul antrenor al lui Dinamo, Gheorghe Mulţescu, şi-a început mandatul cum nu se poate mai rău. În aceste zile, la clubul din "Ştefan cel Mare" au fost descoperite 10 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Reacţia lui Gigi Mulţescu după apariţia cazurilor de coronavirus la Dinamo

Lotul lui Dinamo e destrămat, iar noul antrenor, Gheorghe Mulţescu, se teme pentru ce e mai rău. Tehnicianul adus să scape clubul de retrogradare speră ca următoarele teste să aibă rezultate negative şi a dat vina şi pe ghinion pentru situaţia actuală:

„Mâine (n.r. - duminică) repetăm testele. Suntem foarte supăraţi, să vedem ce va fi. Normal că suntem destul de afectaţi. Sănătatea e cel mai de preţ, e pe primul plan. Deocamdată nici norocul nu ne ajută!”, a declarat Mulţescu pentru Antena Sport.

Focar de coronavirus la Dinamo

Totul a început joi, chiar în ziua în care Dinamo ar fi trebuit să joace meciul cu Chindia Târgovişte. Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr au fost atunci depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. La doar o zi distanţă, Andrei Sin a fost şi el testat pozitiv cu COVID-19.

Aum alţi trei fotbalişti de la clubul din Ştefan cel Mare au fost informaţi că au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu sunt cei trei jucători care au primit răspuns pozitiv, sâmbătă, la testele efectuate.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: gigi multescudinamo 

viewscnt
Articole similare