Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la FC Barcelona, Neymar nu mai vrea să revină pe Camp Nou: "De ce să plec? Prioritatea mea e PSG! Obiectivul e să câştigăm Liga Campionilor"

Panică la FC Barcelona, Neymar nu mai vrea să revină pe Camp Nou: "De ce să plec? Prioritatea mea e PSG! Obiectivul e să câştigăm Liga Campionilor"

PSG

Comentarii

Neymar (27 de ani) pare că şi-a schimbat priorităţile după ce a ratat, în vara, revenirea la FC Barcelona. Brazilianul le-a vorbit celor de la France Football şi a spus că nu are niciun motiv să plece de la PSG, asta după ce acum şase luni a forţat din toate puterile întoarcerea sa pe Camp Nou lângă prietenul Messi. Brazilianul se concentrează pe Liga Campionilor, despre care spune că este obiectivul principal al formaţiei din capitala Franţei în acest sezon.

În vară, "telenovela" Neymar a ţinut capul de afiş al perioadei de transferuri, după ce brazilianul a forţat plecarea de la PSG şi revenirea la FC Barcelona. Acum, însă, brazilianul pare ca şi-a schimbat priorităţile şi nu mai vrea să părăsească formaţia franceză, cu care a câştigat ultimele două titluri de campion din Franţa. "De ce aş pleca?", le-a spus Neymar celor de la France Football.

"De ce aş vrea să plec de aici? Mai am doi ani de contract, iar echipă este într-o continuă îmbunătăţire. Trebuie să rămânem concentraţi ca să facem lucrurile bine şi să câştigăm cât mai multe trofee", le-a spus Neymar celor de la France Football. "Obiectivul e Liga Campionilor, prioritatea mea e PSG acum", a anunţat brazilianul de 27 de ani.

Barcelona îl vrea în continuare pe Neymar

Eric Abidal, director sportivl al catalanilor, a spus că Neymar este în continuare o opţiune de transfer pentru Barcelona. ”Este un jucător de top. Are filosofia Barcelonei. Joacă la un nivel foarte înalt. Neymar va rămâne întotdeauna o opţiune pentru Barcelona. Rămâne de văzut în viitor. Dacă va continua la acest nivel, pentru că este un sezon foarte lung, nu spun că va fi prima opţiune, însă, cu siguranţă, este o opţiune”, a spunea Abidal în urmă cu mai bine de o lună.

Afla mai multe despre: neymarpsgbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare