Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la Gaziantep! Clubul turc a raportat cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor şi al staff-ului

Panică la Gaziantep! Clubul turc a raportat cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor şi al staff-ului

Fotbal

Comentarii

Clubul Gaziantep FK, la care antrenor este Marius Şumudică şi sunt legitimaţi Alexandru Maxim şi Alin Toşca, a anunţat, duminică, în social media, că doi dintre jucătorii săi şi doi angajaţi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Ca urmare a acestor rezultate, numărul jucătorilor de la Gaziantep FK găsiţi infectaţi a ajuns la 3. Fotbaliştii şi angajaţii clubului sunt în izolare şi sub tratament. În luna mai a acestui ani, unul dintre maseorii echipei a fost şi el depistat cu COVID-19, însă atunci nu a reuşit să mai infecteze pe altcineva, fiind rapid izolat şi supus tratamentului.

Referitor la românii de la Gaziantep, Alex Maxim şi Alin Toşca se află în cantonamentul echipe naţionale a României, acolo unde se pregătesc de meciul cu Irlanda de Nord. Antrenor Marius Şumudică a susţinut că a contactat virusul la începutul anului, când s-a simţit extrem de rău, dar nu a primit diagnosticul care să releve acest lucru. În lunie iunie, testul de anticorpi a reliefat faptul că Şumudică nu a avut coronavirus în acea perioadă, cel mai probabil doar o prenumonie.

"Am facut ieri analize de sange, practic s-a constatat ca nu am avut coronavirus. Eu credeam ca am avut, dar a fost o pneumonie mai puternica", declara Marius Şumudică. În schimb, întreaga sa familie a fost depistată pozitiv cu noul coroanvirus, iar ajutor le-a sărit Gigi Becali, cel care le-a asigurat medicamentaţia specifică acestei boli.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare