Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la Juventus! Cristiano Ronaldo s-a accidentat. Anunţul făcut de Maurizio Sarri

Panică la Juventus! Cristiano Ronaldo s-a accidentat. Anunţul făcut de Maurizio Sarri

Juventus

Comentarii

Victoria lui Juventus, 2-1, cu Hellas Verona a lăsat urme nedormite în lotul campioanei Italiei. Maurizio Sarri a anunţat că nu ştie dacă poate conta pe câţiva jucători pentru meciul din etapa intermediară, iar printre ei se numără şi Cristiano Ronaldo, care acuză probleme medicale.

Juventus a câştigat sâmbătă, pe teren propriu, cu nou-promovata Hellas Verona într-o partidă în care oaspeţii au ratat un penalty şi au terminat şi cu un fotbalist eliminat. Chiar dacă pe teren a luat cele trei puncte, Juventus nu se poate considera o echipă câştigată după acest meci din Serie A. 

Maurizio Sarri a dezvăluit într-o conferinţă de presă că are câteva problemele de lot din cauza accidentărilor, iar printre ele se numără şi cea a lui Cristiano Ronaldo: "Ieri am avut un antrenament de recuperare. Încă nu ştiu pe cine voi odihni. Ronaldo are o mică întindere musculară la coapsă, dar este normal după trei meciuri într-o săptămână. Din raportul medicilor reiese faptul că trebuie să odihnesc pe cineva dintre el, Matuidi şi Bonucci", a declarat tehnicianul italian. 

  • Brescia - Juventus se joacă marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 3

Portughezul a fost titular în fiecare partidă din Serie A în acest sezon pentru Juventus. Are două goluri şi un assist în patru meciuri pentru campioana en-titre din Italia. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare