Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la meciul Rapid – FC Argeş! Arbitrul asistent, temperatură de 40 de grade Celsius. Decizia luată la meciul din Regie

Panică la meciul Rapid – FC Argeş! Arbitrul asistent, temperatură de 40 de grade Celsius. Decizia luată la meciul din Regie

Rapid

Comentarii

Arbitrul asistent, Mircea Orbuleţ, le-a dat emoţii celor prezenţi în Regie, pentru derby-ul dintre Rapid şi FC Argeş, care poate fi urmărit în direct pe site-ul Telekomsport şi pe Telekom Sport 1.

LIVE VIDEO | Rapid - FC Argeş

Arbitrului asistent al partidei Rapid – FC Argeş, Mircea Orbuleţ, i-a fost măsurată temepratură corporală, în plină pandemie de coronavirus.

Conform comentatorului Telekom Sport, Bogdan Cosmescu, rezultatul a fost de 40 de grade Celsius, iar organizatorii s-au temut de ce e mai rău. Explicaţia lui Mircea Orbuleţ a fost că a stat prea mult expus soarelului şi a decis să repete testul termometrului.

Asistentul s-a urcat în maşină şi a stat preţ de câteva minute cu artul condiţionat pornit, până când temepratura corporală i-a scăzut.

Luptă aprigă pentru promovare în Liga 2

Rapidul a remizat în primele două deplasări, la CS Mioveni şi la Petrolul Ploieşti, iar i-au mai rămas două meciuri acasă şi unul în deplasare, cu şanse reale de a obţine unul dintre primele trei locuri. Chiar şi poziţia a treia, care duce în barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga a 2-a.

FC Argeş este şi ea printre echipele care va juca trei meciuri în deplasare şi două acasă,în acest play-off. A remizat pe terenul celor de la Turris în etapa inaugurală şi a avut fereastră în etapa a doua. Cu un succes în faţa giuleştenilor, argeşenii ar intra cu şanse reale în lupta pentru promovare.

 

 

Afla mai multe despre: rapidmircea orbulet 

viewscnt
Articole similare