Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică printre "extratereştri". Sevilla îl aduce pe antrenorul care a eliminat-o pe Barcelona din UEFA Champions League

Panică printre "extratereştri". Sevilla îl aduce pe antrenorul care a eliminat-o pe Barcelona din UEFA Champions League

La Liga

Comentarii

FC Sevilla a terminat sezonul 2018-2019 din La Liga pe poziţia a şasea, ceea ce înseamnă că va juca doar în Europa League sezonul viitor. Pentru a se asigura că la anul se va bate de la egal la egal cu granzii din Spania, oficialii clubului andaluz s-au înţeles cu antrenorul care a eliminat-o pe Barcelona din Liga Campionilor.

Sevilla l-a avut pe banca tehnică în sezonul abia încheiat pe Pablo Machin, dar acesta a fost demis după ce clubul spaniol a fost eliminat de Slavia Praga din Europa League. Poziţia de antrenor interimar i-a revenit lui Joaquin Caparros, actualul director sportiv, dar care nu a dorit să îşi transforme poziţia într-una permanentă la finalul sezonului, astfel că andaluzii au trebuit să se reorienteze. 

Spaniolii de la Onda Cero susţin că oficialii clubului deja s-au înţeles cu antrenorul italian Eusebio Di Francesco, iar acesta urmează să fie prezentat marţea viitoare. În vârstă de 49 de ani, Di Francesco a fost demis de la Roma după ce italienii au fost eliminaţi din Champions League de FC Porto. 

Cu un an în urmă însă, fostul internaţional italian a scris istorie pe banca giallorossilor, reuşind să elimine Barcelona în sferturile de finală UEFA Champions League, după ce catalanii câştigaseră prima manşă cu 4-1. 

Di Francesco a devenit cunoscut publicului larg după mandatul avut la Sassuolo, în Serie A. Anterior, el le-a mai antrenat pe Virtus Lanciano, Pescara şi Lecce. 

Afla mai multe despre: eusebio di francescosevillaantrenor sevilla 

viewscnt
Articole similare