Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pantilimon a fost ridicat în slăvi de englezi: ”Nu credeam că voi spune asta: a fost excelent”

Pantilimon a fost ridicat în slăvi de englezi: ”Nu credeam că voi spune asta: a fost excelent”

Stranieri

Comentarii

Costel Pantilimon a avut o evoluţie excelentă în partida pe care echipa sa a câştigat-o cu Birmingham, scor 2-1. Titularizat de Aitor Karanka, Pantilimon a avut câteva intervenţii salvatoare şi a oferit siguranţă colegilor săi, dovedind că transferul său este o reuşită

.Jocul foarte bun făcut de internaţionalul român nu a fost trecut cu vederea de către fanii celor de la Nottingham Forest, mulţi dintre ei sceptici în momentul aducerii acestuia. Acum, suporterii s-au arătat încântaţi de Pantilimon şi i-au lăudat prestaţia pe internet.

Comentariile fanilor au fost apreciative la adresa portarului român: "Nu am mai fost la un meci de multă vreme, dar am fost impresionat de ce am văzut. Nu credeam că voi spune asta: Pantilimon şi Watson au fost excelenţi", a scris unul dintre aceştia. Un alt suporter l-a completat: "Sunt total de acord cu asta. Pantilimon a fost fantastic!". Alţi doi internauţi şi-au arătat aprecierea pentru evoluţia sa: "Pantilimon a fost până la urmă eroul nostru!" şi "Pantilimon a avut câteva intervenţii extraordinare, nu poţi să ignori cât de important a fost în obţinerea celor trei puncte", au sunat laudele pentru goalkeeper.

Afla mai multe despre: pantilimonnottm forestchampionship 

viewscnt
Articole similare