Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pantilimon a rămas fără antrenor la Nottingham Forest

Pantilimon a rămas fără antrenor la Nottingham Forest

Stranieri

Comentarii

Nottingham Forest, echipa lui Costel Pantilimon, a rămas fără antrenor, după ce Aitor Karanka a părăsit poziţia de manager. Clubul a anunţat într-un comunicat că "tehnicianul a fost cel care a cerut desfacerea contractului".

"Aitor Karanka a cerut să îi fie desfăcut contractul cu Nottingham Forest. Clubul a fost de acord cu această cerere şi a ajuns la un acord cu acesta. Ambele părţi îşi doresc reciproc succes în viitor", se arată în comunicatul clubului.
 
Decizia spaniolului vine în urma rezultatelor extrem de slabe din ultima perioadă. În ultimele şase etape, echipa a obţinut o singură victorie şi a adunat cinci puncte pe parcurs. Astfel, şansele la promovarea în Premier League ale echipei lui Pantilimon au fost serios afectate. Nottingham a rămas pe locul şapte în clasament, la patru puncte în urma locurilor de playoff. 
 
De asemenea, la finalul săptămânii trecute, Nottingham a fost eliminată din Cupa Angliei, după ce a pierdut cu 0-2 în faţa lui Chelsea.
 
Simon Ireland va asigura interimatul la echipa lui Pantilimon, dar presa din Anglia scrie că favorit să preia postul de manager este Slavisa Jokanovic, fost tehnician la Fulham şi Watford.

Afla mai multe despre: costel pantilimonnottingham forestantrenoraitor karanka 

viewscnt
Articole similare