Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PAOK i-a găsit rapid înlocuitor lui Răzvan Lucescu. I-a plătit clauza de 2 milioane de euro şi i-a adus deja un jucător important

PAOK i-a găsit rapid înlocuitor lui Răzvan Lucescu. I-a plătit clauza de 2 milioane de euro şi i-a adus deja un jucător important

Campionate

Comentarii

Şefii lui PAOK Salonic s-au mişcat rapid şi i-au găsit deja înlocuitor lui Răzvan Lucescu, cel care a plecat la Al Hilal. Potrivit L'Equipe, campioana Greciei s-a înţeles cu Abel Ferreira, care în ultimul sezon a terminat pe locul patru cu Sporting Braga.

Cei de la PAOK au reacţionat prompt după ce Răzvan Lucescu i-a anunţat că pleacă la Al Hilal, club care a fost de acord să plătească două milioane de euro - clauza de reziliere. L'Equipe scrie că succesorul lui Răzvan Lucescu este Abel Ferreira, care vine de la Sporting Braga. Ironia sorţii, acesta avea clauză de reziliere tot de două milioane de euro, pe care PAOK a fost de acord să o achite.

Cât despre Abel Ferreira, CV-ul acestuia nu este foarte impresionant. Şi-a început cariera de antrenor la Sporting Lisabona U19 - în februarie 2012, a fost apoi promovat la echipa secundă, iar în 2015 a fost de acord să o pregătească pe Sporting Braga B. Saltul la seniori l-a făcut în 2017 şi în ultimul sezon a terminat pe locul patru în Portugalia, după Benfica, Porto şi Sporting.    

PAOK i-a transferat deja un jucător, pe Miroslav Stoch, de la Slavia Praga, pentru care a plătit 1,5 milioane de euro. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani revine astfel la PAOK, pentru care a mai jucat în sezonul 2013-2014, sub formă de împrumut. Stoch este internaţional slovac şi a crescut la Chelsea.

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare