Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PAOK - Spartak. Răzvan Lucescu îţi poate dubla profitul la pariuri

PAOK - Spartak. Răzvan Lucescu îţi poate dubla profitul la pariuri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri PAOK - Spartak Moscova Liga Campionilor 08.08.2018. Echipa lui Răzvan Lucescu are parte de un duel dificil în turul III din această competiţie. Dacă trece de Spartak, misiunea se complică încă şi mai rău. Poate juca împotriva portughezilor de la Benfica pentru un loc în grupe.

Ponturi pariuri PAOK - Spartak Moscova Liga Campionilor 08.08.2018

Aflat la al doilea sezon pe banca vicecampioanei din Grecia, Răzvan Lucescu are ca obiectiv calificarea în grupele UEFA Champions League, acolo unde PAOK nu a mai jucat niciodată. Altfel, echipa din Salonic este o prezenţă obişnuită în grupele UEFA Europa League. Din 2013 şi până astăzi, o singură dată au ratat grecii accederea în grupe. Se întâmpla chiar sezonul trecut, la începutul mandatului lui Răzvan Lucescu. În playoff, PAOK a fost eliminată de nordicii de la Ostersunds, deşi s-a impus cu 3-1 pe teren propriu. La retur a pierdut cu 0-2, iar regimul tehnicianului român părea de scurtă durată. PAOK a răspuns însă foarte bine şi a avut un sezon de senzaţie. Ar fi trebuit să fie campioană, dacă nu ar fi fost incidentele cu fanii şi cu patronul. Alte cote găseşti la biletul zilei de miercuri. 

Mii de tipuri de pariuri şi sute de meciuri în direct sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi

Ponturi pariuri PAOK - Spartak Moscova Liga Campionilor 08.08.2018

Grecii sunt extrem de aproape de grupe acum, iar jocul echipei a fost încurajator în noul sezon. Gruparea din Salonic a intrat în competiţie în turul al doilea şi a trecut fără emoţii de FC Basel. S-a impus cu 2-1 pe teren propriu, apoi a câştigat cu 3-0 în deplasare. Prin accederea în turul al treilea, PAOK Salonic şi-a asigurat participarea în grupele UEFA Europa League, un lucru care poate ridica presiunea de pe umerii elevilor lui Răzvan Lucescu. Dacă va reuşi să treacă şi de Spartak Moscova, PAOK va da piept în playoff cu învingătoarea duelului dintre Benfica şi Fenerbahce.

PAOK - Spartak 1 @ 2.10

Afla mai multe despre: paokspartak moscovachampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare