Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PAOK trece la nivelul următor, după eventul reuşit în Grecia. Anunţul lui Răzvan Lucescu: "E obiectivul numărul 1 în acest moment"

PAOK trece la nivelul următor, după eventul reuşit în Grecia. Anunţul lui Răzvan Lucescu: "E obiectivul numărul 1 în acest moment"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul echipei PAOK Slonic, Răzvan Lucescu, a anunţat că marele obiectiv al formaţiei sale pentru sezonul următor este accederea în grupele UEFA Champions League.

După eventul reuşit în acest sezon în Grecia, Răzvan Lucescu îşi îndreaptă acum atenţia către cea mai tare competiţie a Europei.

"Ne gândim foarte tare, e obiectivul nostru numărul 1 în acest moment. Şi ca timp, pentru că va fi prima competiţie care va începe. Ne dorim asta, de aia am şi făcut ceea ce am făcut, o echipă puternică. Vrem să intrăm în Champions League şi, sigur, în sezonul următor, în competiţiile interne, să câştigăm tot ce se poate câştiga", a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a precizat că în acest moment nu se pune problema plecării sale de la campioana Greciei.

"Nu sunt pe nicio listă, a nimănui. Eu am încă un an de contract cu PAOK. Asta am spus-o de foarte mult timp. Restul, ce a apărut prin presă, nu mă priveşte", a adăugat Răzvan Lucescu.

Cât despre un posibil transfer al lui Nicolae Stanciu la PAOK: "La PAOK este o organizare la nivelul clubului care mie personal nu îmi permite să mă implic la transferurile de jucători. Eu doar pot să analizez ceea ce mi se propune şi de aici să alegem".

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat Cupa Greciei, după ce a învins, cu scorul de 1-0, echipa AEK Atena, în finala competiţiei. Lucescu a reuşit astfel eventul în Grecia după ce a câştigat cu PAOK şi titlul de campioană.

Afla mai multe despre: paok 

viewscnt
Articole similare