Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paolo Maldini a confirmat plecarea portarului Donnarumma: ”Nu pot decât să îi doresc tot binele”. Unde ar putea ajunge italianul

Paolo Maldini a confirmat plecarea portarului Donnarumma: ”Nu pot decât să îi doresc tot binele”. Unde ar putea ajunge italianul

Fotbal

Comentarii

Paolo Maldini, directorul tehnic al AC Milan, a confirmat că Gianluigi Donnarumma, titularul din poarta italienilor în ultimii şase ani, va părăsi clubul liber de contract.

Inevitabilul a fost confirmat de Paolo Maldini: Donnarumma pleacă de pe San Siro după şase ani ca titular, pe gratis. Portarul nu şi-a prelungit contractul cu clubul, întrucât cererile acestuia şi ale impresarului său, Mino Raiola, au fost considerate exagerate de către şefii italienilor.

Paolo Maldini a confirmat plecarea portarului Donnarumma

”Donnarumma a fos unul dintre protagoniştii actualului sezon. A devenit din ce în ce mai greu să găseşti jucători care îşi petrec întreaga carieră la acelaşi club. Drumul cu Gigio s-a terminat. Nu pot decât să îi doresc tot bine”, spunea Paolo Maldini, confirmând plecarea talentatului jucător.

Gianluigi Donnarumma reprezintă viitorul în poarta Italiei şi ar fi putut deveni o adevărată legendă la Milan, clubul la care a crescut. Însă, acesta a ales să părăsească formaţia după ce conducerea nu a fost de acord să îi acorde salariul pe care îl dorea şi nici prima de prelungire dorită pentru Raiola, de aproximativ 20 de milioane.

Milan s-a reorientat rapid şi l-a ales pe Maignan ca urmaşul italianului. Portarul Lille-ului a fost văzut în Italia şi va fi confirmat în zilele următoare. De cealaltă parte, Donnarumma ar putea ajunge aporape oriunde îşi doreşte, dar Juventus, PSG şi Chelsea par echipele cele mai interesate de servicile sale.

Afla mai multe despre: gianluigi donnarummatransfer donnarummacontract donnarummapaolo maldiniac milan 

viewscnt
Articole similare