Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papură: ”Am trecut prin emoţii destul de mari. Sunt alături de Eugen, sper să revină cât mai repede”

Papură: ”Am trecut prin emoţii destul de mari. Sunt alături de Eugen, sper să revină cât mai repede”
Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat că este alături de fostul său coleg, Eugen Neagoe, în prezent antrenor la Dinamo şi care a ajuns la spital duminică seară, în timpul meciului de pe Arena Naţională, din Liga 1.

”Sunt multe lucruri pozitive în jocul de astăzi. Nu am primit gol, am reuşit să marcăm, eu zic că am dominat jocul, am avut o posesie destul de bună. Am avut probleme în zona centrală, am jucat cu fundaşul dreapta, am jucat cu un copil de 16 ani. Nu este uşor să joci împotriva lui Dinamo cu jucători care nu sunt pe postul lor. Acka a avut o entorsă, nu s-a antrenat toată săptămâna, dar mi-a arătat caracter şi a jucat tot meciul”, a concluzionat Papură la finalul meciului.

Despre situaţia complicată prin care a trecut Eugen Neagoe: ”Am împărţit vestiarul, am mâncat o pâine cu Eugen, îl cunosc de mult şi e neplăcut. În plan personal, am trecut prin emoţii destul de mari. L-am întrebat pe doctor şi mi-a explicat despre ce e vorba. Am înţeles că e bine şi sper să revină”, a mai spus antrenorul Craiovei.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

Afla mai multe despre: papuracraiova 

viewscnt
Articole similare