Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papură, declaraţia serii după ce Craiova a fost eliminată din Cupă: ”Meritam să marcăm cel puţin trei goluri” De ce nu mai bate Pigliacelli penalty-uri

Papură, declaraţia serii după ce Craiova a fost eliminată din Cupă: ”Meritam să marcăm cel puţin trei goluri” De ce nu mai bate Pigliacelli penalty-uri
Comentarii

Universitatea Craiova a fost învinsă de Viitorul în ambele meciuri din semifinalele Cupei României, dar Corneliu Papură crede în continuare în echipa sa.

Tehnicianul Craiovei e de părere că oltenii puteau să marcheze cel puţin trei goluri în confruntarea de la Ovidiu.

Am avut probleme mari la finalizare. Am avut ocazii mari, meritam să înscriem cel puţin trei goluri la ce situaţii am avut. Am primit gol, dar apoi am atacat şi trebuia să marcăm şi noi.

La penalty-uri este vorba de echilibru mental, de inspiraţie. La antrenamente nu ai presiunea jocului, nu ai miză şi dai goluri des la penalty-uri. În meciuri este altceva. Pigliacelli nu bate penalty-uri pentru că eu prefer ca loviturile de pedeapsă să fie bătute de jucătorii de câmp.

Să sperăm că la meciurile viitoare vom avea veşti bune de la doctor şi că vor reveni şi jucătorii accidentaţi.

Dacă vrem să arătăm că merităm în cupele europene, atunci trebuie să începem să câştigăm. Avem trei puncte avans şi trebuie să ne păstrăm locul trei. Andrei Cristea a fost suspendat pentru meciul ăsta, poate va apărea în teren în meciul viitor”, a spus Papură, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: papuracraiova 

viewscnt
Articole similare