Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papură despre meciul cu Viitorul: ”Dacă batem, avem şanse la play-off. Important e să nu pierdem!” :)

Papură despre meciul cu Viitorul: ”Dacă batem, avem şanse la play-off. Important e să nu pierdem!” :)
Comentarii

Corneliu Papură, antrenorul formaţiei U Craiova a vorbit într-o conferinţă de presă despre următorul meci de campionat al echipei sale, contra Viitorului Constanţa.

Tehnicianul oltenilor crede că dacă echipa sa va câştiga duelul cu echipa lui Gică Hagi, U Craiova are şanse reale pentru playoff. În schimb, Papură a subliniat că este important ca echipa lui să nu piardă acest meci:

”Cu o victorie la Constanţa intrăm cu şanse pentru play-off. Ne mărim şansele pentru play-off. Pentru titlu, întâi trebuie să fim în play-off, după aia vom vedea. 4 eu cred că orice echipă  intrată în play-off are şansă la titlu. Sunt 10 meciuri pe care poţi să le câştigi, aşa că nu ai şanse mai mari sau mai mici. Fiecare are şansa ei.

În primul rând să jucăm să nu pierdem. Orice punct adus este ceva pe plus. Ne-ar conveni, Intrăm şi vedem ce putem obţine de la meci. Niciodată nu intri cu un gând de egal. intri să joci şi să câştigi, la sfârşitul meciului te declari mulţumit sau nemulţumit cu rezultatul în funcţie de jocul pe care l-ai presta.

Sper să alegem cea mai bună formulă pentru a câştiga meciul cu Viitorul. Tot timpul au fost meciuri frumoase între echipele Viitorul şi Craiova, ambele echipe preocupate de joc.  Nu este un avantaj sau un dezavantaj, aşa joacă Viitorul şi este un lcuru frumos, un pentru fotbal, decât să vezi o echipă care în continuu  se apără şi sacrifică spectacolul, cu ghilimelele de rigoare, pentru un rezultat” a mărturisit antrenorul formaţiei din Bănie.

Viitorul - U Craiova se vede în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: craiovaviitorulpapură 

viewscnt
Articole similare