Experiențe împreună.
You are here:

Papură i-a impresionat pe cei de la AEK Atena, dar l-au trimis acasă: ”Ştiţi ce mi-au zis grecii?” :)

Papură i-a impresionat pe cei de la AEK Atena, dar l-au trimis acasă: ”Ştiţi ce mi-au zis grecii?” :)

Liga 1

Comentarii

Craiova a reuşit să câştige cu 1-0 în faţa Astrei, deşi n-a strălucit, lucru subliniat şi de Dan Alexa. Papură avut o replică pentru antrenorul Astrei.

Craiova n-a prins cea mai fericită zi cu Astra, dar a reuşit să câştige. Spre nemulţumirea lui Dan Alexa, care s-a plâns că echipa sa a dominat şi merita măcar un egal. Însă Cornel Papură spune că un joc bun nu înseamnă întotdeauna victorie şi îi răspunde lui Alexa cu replica pe care a primit-o el la Atena, în Europa League, meci terminat 1-1.

”Nu am făcut cel mai reuşit joc al nostru dar este o victorie importantă pentru momentul în care ne aflăm. (Dan Alexa a spus că a dominat tot meciul, cap-coadă...) Şi noi am dominat la AEK Atena. Ştiţi ce mi-au spus grecii? 'Felicitări, aţi făcut un meci bun! Mergeţi acasă'. Felicitări, au făcut un meci bun, 3 puncte la noi”, a fost răspunsul lui Cornel Papură.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe