Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papură i-a pus gând rău CFR-ului, dar vrea să calce pe drumul european al campioanei în sezonul viitor: "Până acolo trebuie să arătăm în campionat că suntem puternici"

Papură i-a pus gând rău CFR-ului, dar vrea să calce pe drumul european al campioanei în sezonul viitor: "Până acolo trebuie să arătăm în campionat că suntem puternici"
Comentarii

Oltenii i-au pus gând rău CFR-ului, care vine după egalul cu Sevilla din Europa League. Corneliu Papură, antrenorul Craiovei, a subliniat, la conferinţa de presă, importanţa unei victorii cu campioana României. Trupa din Bănie vrea să calce pe urmele CFR-ului şi să aibă un parcurs foarte bun în Europa, în sezonul viitor.

"Ce poate fi mai frumos decât să joci împotriva unei echipe puternice, cu un stadion plin şi să te baţi pentru primul loc. Important este să câştigăm, care va fi diferenţa e mult mai puţin important. Important e să intrăm cu cât mai multe puncte în playoff şi de acolo vom vedea ce vom reuşi", a spus Papură, la conferinţa de presă.

Despre varianta egalului cu CFR, Papură a spus: "(Ar fi mulţumitor şi un egal?) Ar putea fi mulţumitor în funcţie de jocul pe care îl prestezi. După meci te poţi declara mulţumit sau nu de rezultat, dar rezultatul rămâne acelaşi. Important este să practicăm un joc bun şi să reuşim să câştigăm.

Întâlnim o echipă foarte solidă defensiv, cu jucători cu experienţă, foarte grupaţi pe faza de apărare, nu-şi ia foarte multe riscuri şi e o echipă pragmatică pe faza de atac. Trebuie să fim atenţi la ocaziile pe care sper să ni le creem şi să înscriem, pentru că probabil nu vor fi multe împotriva unei echipe precum CFR"
, a mai spus Papură.

Tehnicianul oltenilor are în plan să reuşească un parcurs european asemănător cu al CFR-ului în sezonul viitor. Papură vrea ca echipa sa să arate în primul rând caracter pe teren. "Cu siguranţă, în funcţie de lotul pe care îl are la dispoziţie, de culoarul pe care îl poate prinde la tragerea la sorţi... de ce nu!? Până acolo trebuie să arătăm în campionat că suntem puternici.

Singurul lucru la care mă gândesc, echipa să joace bine şi să arătăm mult caracter pe teren, acolo trebuie să fim puternici"
, a conchis antrenorul din Bănie.

U Craiova - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi poate fi urmărit în format LIVE VIDEO şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: u craiovacfrpapura 

viewscnt
Articole similare