Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papură s-a prezentat la antrenamentul Universităţii Craiova! Nici jucătorii nu se mai aşteptau

Papură s-a prezentat la antrenamentul Universităţii Craiova! Nici jucătorii nu se mai aşteptau
Comentarii

Contestat din toate direcţiile, Corneliu Papură nu are de gând să părăsească corabia Universităţii Craiova prea uşor.

Chiar dacă toate informaţiile îl dădeau ca şi ”radiat” din echipă după eşecul cu Petrolul, scor 1-3, se pare că s-au întâmplat multe luni seară.

Corneliu Papură pregăteşte în continuare echipa

Potrivit informaţiilor oferite de fanatik.ro, patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a stat de vorbă cu antrenorul Corneliu Papură, luni seara, şi s-a ajuns la o înţelegere ca tehnicianul să mai rămână o perioadă la prima echipă.

Cel mai probabil, Corneliu Papură va fi păstrat până când Mihai Rotaru va reuşi să aducă un alt antrenor, cu foarte mari şanse pentru bulgarul Valentin Iliev.

Sursa citată anunţă că, marţi, Corneliu Papură s-a prezentat la antrenamentul Universităţii Craiova, chiar şi spre surprinderea multor jucători.

Aşadar, nu este exclus ca la meciul cu Rapid, programat duminică, 29 octombrie, de la ora 20:30, pe banca oltenilor să fie tot Corneliu Papură, spre disperarea suporterilor.

Peluza Nord a trecut la ameninţări

Peluza Nord a Universităţii a anunţat că, dacă Mihai Rotaru nu numeşte rapid un preşedinte şi un antrenor, nu se mai prezintă la meciurile echipei, începând cu duelul din Giuleşti.

După cum aţi văzut în ultima perioadă, Peluza Nord a protestat, prin diverse mijloace, dar se pare că acestea nu au fost suficiente şi e clar că trebuie să încercăm altceva.

Astfel, dacă în aceste zile nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa, Peluza Nord nu se va prezenta la meciul din Giuleşti, ca reacţie la dispreţul conducerii faţă de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova, urmând ca meciurile viitoare modalităţile de protest să fie adaptate scopului suprem - binele clubului!

Suporterii şi istoria merită mai mult respect”, au transmis printre altele suporterii olteni.

Afla mai multe despre: papuramihai rotaruvalentin iliev 

viewscnt
Articole similare