Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paradox pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă în Italia. Ce s-ar putea întâmpla cu ei la Parma: "Multă lume poate să creadă că îşi pot pierde din valoare"

Paradox pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă în Italia. Ce s-ar putea întâmpla cu ei la Parma: "Multă lume poate să creadă că îşi pot pierde din valoare"

Stranieri

Comentarii

Ioan Becali, agentul lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man, a comentat retrogradarea Parmei. El vede partea plină a paharului, după ce tricolorii au trecut la un nivel inferior în Italia.

Giovanni Becali, despre Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Parma a avut un final de sezon dezastruos în Serie A şi a retrogradat. Totuşi, patronul Kyle Krause are planuri mari la echipa din Emilia-Romagna şi a anunţat ce va face la echipă. 

Situaţia celor doi români, care au impresionat încă din primul sezon la Parma, a fost comentată de agentul lor, Giovanni Becali. Paradoxal, Serie B le-ar putea pune o bază solidă în fotbalul din Italia, crede unul dintre cei mai importanţi agenţi din fotbalul românesc. 

"Man şi Mihăilă s-au transferat pe sume importante nejucand în cupele europene, neparticipând cu naţionalele la un turneu final, au participat la U21, dar au trecut doi ani de atunci. Dacă aceste sume au fost date pentru doi jucători români, vreo 20 de milioane care au intrat în România, trebuie să ne întrebăm cu cât chin am ajuns la aceste sume.

(n.r. - E benefic un an în Serie B?) Multă lume poate să creadă că e o retrogradare în urma căreia ei îşi pot pierde din valoare, dar un an în Serie B, în Italia, şi, mai ales încununată cu o promovare în prima ligă, pentru ei ar însemna foarte mult", a spus Ioan Becali pentru Telekom Sport. 

Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au înscris pe lista lungă a fotbaliştilor care nu au fost lăsaţi de cluburi în lotul olimpic al lui Mirel Rădoi. Agentul a comentat şi această situaţie: "Sunt curios să văd ce importantă dau cei din fotbalul european acestui turneu olimpic. Eu aş dori ca echipele româneşti, care au ajuns cu aceşti jucători pe care nu i-au lăsat la Olimpiadă,  să ajungă cât mai departe în preliminariile acestor cupe. În cazul în care nu vor avea rezultate, vom regreta şi noi şi ei că nu i-au lăsat pe aceşti copii să joace această la Jocurile Olimpice", a mai spus Giovanni Becali. 

Afla mai multe despre: valentin mihailadennis mangiovanni becali 

viewscnt
Articole similare