Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea controversată a selecţionerului Caparros: ”România, Armenia şi Macedonia de Nord sunt egale”

Părerea controversată a selecţionerului Caparros: ”România, Armenia şi Macedonia de Nord sunt egale”

Echipa națională

Comentarii

Joaquin Capparos, selecţionerul Armeniei, a vorbit despre înfrângerea echipei sale în faţa României, scor 0-1.

România a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul şi să câştige împotriva Armeniei, luni seara. Fotbaliştii pregătiţi de Mirel Rădoi s-au impus cu 1-0, graţie golului marcat de Alexandru Mitriţă, în minutul 26. După aproximativ o oră de joc, selecţionerul Joquin Capparos a fost eliminat.

În urma fluierului final, antrenorul armenilor a vorbit despre înfrângerea suferită. Spaniolul a dat de înţeles că a fost mulţumit per total de jocul echipei şi a pus înfrângerea pe seama lipsei de noroc. Acesta şi-a lăudat căpitanul, Henrikh Mkhitaryan, pentru atitudinea aratată, chiar dacă formaţia sa a pierdut.

Caparros a oferit şi o declaraţie mai greu de crezut. Spaniolul a afirmat că România, locul 42 FIFA, este o echipă egală cu Macedonia de Nord, locul 74 FIFA, şi Armenia, locul 89 FIFA. Atât lotul macedonenilor, cât şi al ”tricolorilor” valorează mai mult ca cel al armenilor, iar jucătorii lui Capparos s-au impus doar o dată în grupă în faţa celor două echipe menţionate, acea victorie faimoasă, 3-2, în faţa României, obţinută cu foarte multă şansă.

Părerea controversată a selecţionerului Caparros

Cu această idee am făcut schimbările (n.r. cu gândul de a egala). E clar că în prima repriză nu ne-am descurcat bine. Nu am avut posesie, asta a fost problema primei reprize. Dar dacă nu ai balonul şi nu joci deloc bine, primeşti gol şi asta trebuie să evităm pe viitor.

E clar că în repriza secundă puteam egala, iar daca asta s-ar fi întamplat, cred că ar fi fost corect. Jucătorii trebuie felicitaţi pentru efortul depus în partea a doua a jocului. Atitudinea... (n.r. Mkhitaryan) Este un jucător cu atitudine, care îşi doreşte, a depus un efort foarte mare. Sunt mulţumit de comportamentul lui din teren.

Situaţia noastră (n.r. în grupă) s-a complicat, dacă s-ar termina acum, România ar fi pe locul doi, dar matematic mai avem şanse şi ne vom lupta. România, Armenia, Macedonia de Nord sunt egale. Detaliile mici te pot face să câştigi o partidă sau alta. Am avut noroc în Armenia, dar azi ne-a lipsit”, a declarat Caparros.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaarmeniajoaquin caparros 

viewscnt
Articole similare