Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea lui Burleanu despre alegerea premierului Tudose: "Vom fi nevoiţi să colaborăm cu Gheorghe Popescu"

Părerea lui Burleanu despre alegerea premierului Tudose: "Vom fi nevoiţi să colaborăm cu Gheorghe Popescu"

Fotbal intern

Comentarii

Premierul Mihai Tudose a anunţat în această săptămână că Gică Popescu va fi noul său consilier pe probleme de sport şi că va ocupa funcţia de manager de proiect pentru organizarea Campionatului European din 2020. Astfel, conducerea FRF va fi obligată să colaboreze cu fostul internaţional român, însă actualul preşedinte al federaţiei, Răzvan Burleanu, nu pare prea încântat de această veste.

Burleanu: Vom fi nevoiţi să colaborăm cu Gică PopescuPremierul Mihai Tudose a anunţat miercuri că Popescu a devenit consilierul său, urmând să se ocupe de pregătirile necesare meciurilor pe care România le va organiza în cadrul Campionatului European de Fotbal 2020.

"E decizia fiecărei persoane în parte să-şi aleagă consilierii. Şi cade în sarcina prim-ministrului României să decidă persoana de care este consiliat. Aşteptăm şi noi o confirmare oficială pentru a vedea care este rolul domnului Gheorghe Popescu în tot acest angrenaj.

Aşteptăm ca nişte acte oficiale să fie emise de către Guvernul României. Aşteptăm să vedem care va fi rolul, unul de consilier sau de manager. Ca şef al acestui proiect nu este posibil pentru că forul organizator este UEFA. Dacă ne dorim să avem un şef peste România, atunci acesta trebuie să fie numit de către UEFA. Vom fi nevoiţi să colaborăm cu Gheorghe Popescu atât timp cât vom avea nişte documente emise de către Guvernul României", a afirmat Burleanu.

Afla mai multe despre: popescurazvan burleanufrfmihai tudoseeuro 2020 

viewscnt
Articole similare