Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea lui Hamilton despre reluarea sezonului de Formula 1 fără spectatori: "Nu ştiu cât de interesant va fi"

Părerea lui Hamilton despre reluarea sezonului de Formula 1 fără spectatori: "Nu ştiu cât de interesant va fi"

Formula 1

Comentarii

Pilotul britanic Lewis Hamilton, campionul mondial al Formulei 1, nu se consideră un fan al curselor fără spectatori, dar consideră că aceasta este o soluţie mai bună decât anularea întregului sezon, relatează DPA.

Formula 1 plănuieşte startul sezonului cu Marele Premiu al Austriei, din 5 iulie, după ce primele zece curse au fost amânate sau anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

''Nu ştiu cât de pasionant va fi pentru lumea care se uită la televizor, dar va fi mai bine decât nimic. Cu cât sunt mai mulţi fani, cu atât atmosfera e mai grozavă. Va fi foarte mult spaţiu gol'' , a spus Hamilton.

Formula 1 plănuieşte să înghesuie cât mai multe curse până la finalul sezonului, după un program care urmează să fie dat curând publicităţii.

''Pentru noi va fi ca un test zilnic. Dar cursa e cursă. Îmi lipseşte cu adevărat. Este grozav că primesc mesaje de la oameni din toată lumea care se chinuie în aceste momente pentru că nu pot vedea sport. Iar asta arată cât de important este sportul în viaţa oamenilor. Ne uneşte pe toţi laolaltă.

Trebuie să vedem şi latura pozitivă, cerul este mai clar. Cred că lumea apreciază mai mult timpul, mai mult familiile lor şi mai mult relaţiile lor. Sper că toţi putem creşte din această experienţă'', a adăugat britanicul.

Hamilton urmăreşte în acest sezon un al şaptelea titlu mondial, care i-ar permite să egaleze recordul germanului Michael Schumacher.

Afla mai multe despre: hamilton 

viewscnt
Articole similare