Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea lui Kroos despre revenirea lui Benzema la naţionala Franţei: "N-a fost nicio justificare din punct de vedere sportiv"

Părerea lui Kroos despre revenirea lui Benzema la naţionala Franţei: "N-a fost nicio justificare din punct de vedere sportiv"

EURO 2020

Comentarii

Franţa - Germania este cel mai tare meci din prima etapă a grupelor Campionatului European. Duelul de marţi a fost prefaţat de Toni Kroos şi prin prisma revenirii lui Benzema la naţională, cei doi fiind colegi la Real Madrid.

"Îl cunosc foarte bine şi ştiu ce sezon reuşit a avut, aşa că nu este o surpriză că a fost o selecţionat. Nu a existat niciodată vreo justificare din punct de vedere sportiv. Pentru mine este o plăcere să-l întâlnesc din nou pe teren, chiar dacă de data asta ca adversar. Am însă încredere în linia noastră de fund", a spus Kroos, campion mondial cu Germania în 2014.

Benzema a revenit luna trecută la naţionala Franţei, pentru care nu mai jucase din octombrie 2015. Atacantul lui Real Madrid, acuzat că a participat la o tentativă de şantaj care îl viza pe Mathieu Valbuena, fostul său coleg de la echipa naţională, va fi judecat de un tribunal francez în toamna acestui an.

Întrebat despre posibilele opţiuni tactice pentru a-i neutraliza pe atacanţii francezi, Kroos a subliniat importanţa sistemului: "Când Mbappe vine lansat, sistemul nostru tactic nu mai are nicio importanţă. Esenţialul este deci să nu pierdem mingea şi să rămânem bine aşezaţi. Vom încerca să avem cât mai mult mingea, să nu lăsăm spaţii pentru contraatacuri".

În Grupa F, cea mai puternică a turneului, în afară de Germania şi Franţa, mai sunt Portugalia, campioana europeană en titre, şi Ungaria.

Afla mai multe despre: kroosbenzema 

viewscnt
Articole similare