Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea lui Nicuşor Bancu despre meciul dintre România contra Germaniei. "Pe final puteam să îi egalăm şi să fim egalii lor"

Părerea lui Nicuşor Bancu despre meciul dintre România contra Germaniei. "Pe final puteam să îi egalăm şi să fim egalii lor"

Echipa națională

Comentarii

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Armenia, Bancu a vorbit despre cum a văzut din tribună, meciul dintre România şi Germania, partidă terminată cu scor 0-1, pe Arena Naţională.

Fundaşul stânga de la Craiova a discutat la conferinţa de presă înaintea meciului contra celor de la Armenia, despre partida dintre România şi Germania, dar şi în legătură cu stilul de joc pe care îl are echipa naţională antrenată de Mirel Rădoi.

Părerea lui Nicuşor Bancu despre meciul dintre România contra Germaniei

Se pare că Nicuşor Bancu va evolua în startul prtidei împotriva Armeniei, iar la conferinţa de presă fundaşul stânga a vorbit despre noul stil de joc al echipei naţionale.

"Eu sunt de acord cu această filosofie îmi place foarte mult că încercăm să jucăm fotbal chiar dacă primim goluri important e să marcăm mai mult decât adversarul, până la urmă importante sunt punctele, chiar dacă primim goluri

Dar sunt foarte bucuros pentru că încercăm să jucăm fotbal meci de meci, uneori ne iese, uneori mai greşim, dar per total eu zic că arătam altceva la naţionala României.", a declarat Nicuşor Bancu.

Fundaşul Craiovei a mai vorbit şi despre cum s-a văzut partida pierdută contra germanilor, cu scor 0-1 pe Arena Naţională. Bancu a menţionat faptul că Germania a părut să fie echipa mai bună, cu toate că Ovidiu Popescu crede că nu este o mare diferenţă.

"El a simţit mai bine în teren, e părerea lui. Eu din tribună pot să spun că i-am văzut jucând cu o calmitate foarte mare, puternici în dueluri, dar şi aşa pe final puteam să îi egalăm şi să fim egalii lor. Eu zic că s-a văzut că au fost echipa mai bună şi că au meritat să câştige.", a mai spus fundaşul Craiovei.

Bancu a fost întrebat şi despre schimbarea pe care Mirel Rădoi a făcut-o cu privire la introducerea lui Camora în locul său în meciul cu Mannschaft.

"Nu, niciodată, este decizia domnului antrenor el decide cine joacă la acel meci el răspunde de rezultate, noi nu facem decât să ne vedem de treabă, să ne pregătim foartet bine şi când se apelează la noi să dam 100%.", a mai spus Bancu.

Partida dintre România şi Armenia va avea loc miercuri, 31 martie, de la ora 19:00 şi va fi transmis în format live text pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: nicusor bancu 

viewscnt
Articole similare