Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea specialistului | Arlauskis analizează meciul din această seară: "La noi e o nenorocire cu fotbalul! Marchează Ţucudean"

Părerea specialistului | Arlauskis analizează meciul din această seară: "La noi e o nenorocire cu fotbalul! Marchează Ţucudean"

Echipa națională

Comentarii

Retras din echipa naţională a Lituaniei din 2015, după ce a strâns 23 de selecţii, Giedrius Arlauskis, vorbeşte despre meciul din această seară din Liga Naţiunilor.

"De obicei, nu prea mă uit la meciurile echipei naţionale, după ce m-am retras de acolo. Dar sunt naţionalist, ţin cu ea şi, în plus, am jucat pentru ţara mea, pe care o iubesc foarte mult. Dar acum o să încerc să mă uit la televizor, dacă m-or lăsa copii! E o partidă specială, cu România, ţara unde evoluez. În plus, am şi doi colegi la naţionala voastră, pe Cristi Manea şi pe George Ţucudean. O să fiu cumva împărţit. Aş vrea să câştige Lituania, dar le ţin pumnii şi celor doi!", a spus Arla pentru Gazeta Sporturilor.

Lituanianul recunoaşte că "România este net superioară, aveţi individualităţi dar şi echipă mult peste noi. Atunci, în 2008, când v-am bătut la Cluj, a fost o minune, dar aveam şi noi o generaţie de excepţie. Acum, la noi e o nenorocire cu fotbalul! OK, până la urmă, partida începe de la 0-0, orice e posibil în fotbal, dar, să fim realişti, nu cred că putem avea pretenţii prea mari, sunteţi mari favoriţi să învingeţi! Pronosticul meu este 1-0 pentru voi şi sper să marcheze Ţucudean. Este un atacant foarte bun, în mare formă, şi ştiu că vrea să înscrie mereu. M-aş bucura pentru el, în plus ar reveni şi cu un moral ridicat la echipa de club!".

Afla mai multe despre: romanialituanialiga natiunilorarlauskis 

viewscnt
Articole similare