Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păreri împărţite înaintea şocului din semifinale. Ce spun oficialii cluburilor Bayern Munchen şi Real Madrid

Păreri împărţite înaintea şocului din semifinale. Ce spun oficialii cluburilor Bayern Munchen şi Real Madrid
Comentarii

Imediat după tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor, oficialii cluburilor au discutat despre meciurile programate la finalul lunii aprilie şi la începutul lunii mai. Evident, cea mai tare întâlnire este cea dintre Bayern Munchen şi Real Madrid.

“Este o dublă uriaşă. Am amintiri frumoase de când am câştigat trofeul, în 2013. Am jucat cu Juventus şi cu Barcelona acasă în meciurile tur. Sper să este de bun augur”, a spus Heynckes, potrivit uefa.com.

Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al bavarezilor, s-a declarat optimist: “O adversară foarte dificilă. Am fost eliminaţi de Real în sferturi anul trecut. Anul acesta vrem să fie mai bine pentru noi. Dacă vrei să ajungi în finală, trebuie să fii capabil să învingi orice echipă. Sunt optimist”.

“Trebuie să obţinem un rezultat bun la Munchen înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. În această fază a competiţiei este imposibil să nu ai meciuri foarte dificile. Dacă va trebui să suferim ca să ajungem în finală, aşa să fie. Până acum, a fost o Ligă a Campionilor dificilă pentru noi, pentru că am nimerit cu PSG, Juventus, iar acum cu Bayern”, a spus Emilio Butragueno.

Bayern Munchen şi Real Madrid se vor întâlni în semifinalele Ligii Campionilor. Partida tur va avea loc la 25 aprilie, la Munchen, iar returul se va disputa în 1 mai, la Madrid. Ambele meciuri vor fi în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bayern munchenreal madridliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare