Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parfait Mandanda semnează cu Dinamo! Portarul vine să-i ia locul lui Sean McDermott

Parfait Mandanda semnează cu Dinamo! Portarul vine să-i ia locul lui Sean McDermott

Dinamo București

Comentarii

Dinamoviştii continuă achiziţiile, iar Mircea Rednic aduce un nou portar la echipă. Numele acestuia, Parfait Mandanda (29 de ani), fratele mai mic al portarului Steve Mandanda de la Olympique Marseille.

Portarul francez cu origini congoleze va veni sub formă de împrumut de la Charleroi până la sfârşitul sezonului, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Trei meciuri a apărat Parfait Mandanda poarta lui Charleroi în acest acest sezon din campionatul Belgiei şi e cotat la 400.000 de euro. În acest moment, Dinamo, îl mai are în loc pe Sean McDermott, pe Vlad Muţiu şi pe Mihai Eşanu.

"Nu, nu regret niciodată trecutul personal. Trebuie să ne gândim mereu la prezent şi la viitor. Nu am remuşcări, altfel te îndoieşti adesea şi viaţa ta de zi cu zi este tulburată. Din punct de vedere al motivaţiei avem cel mai bun loc de muncă din lume. E suficient să te ridici în fiecare dimineaţă şi să mergi la antrenament. Ar fi o mândrie de a participa la Cupa Africii a Naţiunilor cu Congo", spunea Mandanda într-un interviu recent.

Afla mai multe despre: parfait mandandadinamotransfer 

viewscnt
Articole similare