Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, cotă fabuloasă la ”Nebunie Mondială”

”Pariază pe telefon”, cotă fabuloasă la ”Nebunie Mondială”

Pariuri sportive

Comentarii

Vreţi să obţineţi biletul verde la Superbet? ”Pariază pe telefon” vine în această săptămână cu câteva cote de neratat. Basarab Panduru vă propune trei variante de bilete, pentru toate preferinţele.

A început o nouă săptămână, avem din nou cote bune la ”Pariază pe telefon”. Pandi a selectat cele mai tari meciuri, care vă pot ajuta să obţineţi biletul verde la Superbet. Ca şi până acum, avem trei variante din care vă puteţi alege: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială”.

”Soliştii”

Biletul conţine 6 meciuri, din cele mai tari campionate ale Europei. Pandi a mizat pe victoria favoriţilor, iar cotele nu sunt de refuzat. Cea mai mare este 1.65, pe succesul Borussiei Dortmund cu Union Berlin. Este o cotă bună, cu şanse mari de reuşită, dacă ţinem cont de faptul că Borussia este neînvinsă în acest sezon de Bundesliga, în timp ce adversara ei a pierdut ultimele 4 meciuri din campionat.

Superbet oferă cotă bună şi la victoria lui Young Boys cu Basel, 1.53. Este un meci uşor, cel puţin pe hârtie, pentru Young Boys, echipa de pe locul 2 în Elveţia. Basel are o singură victorie în 8 etape şi este în subsolul clasamentului.

Pe bilet aveţi şi două cote peste 1.40. Pandi a ales victoria lui Tottenham, locul 2 în Premier League, pe terenul nou-promovatei Luton Town. De asemenea, un eventual succes al liderului din Serie A, Inter, cu Bologna este cotat cu 1.45 la Superbet.

Din opţiunile lui Panduru face parte şi un meci din La Liga: Granada - Barcelona. Trupa lui Xavi este singura care nu a pierdut în primele 8 etape din campionatul Spaniei, iar Pandi mizează, bineînţeles, pe o nouă victorie a Barcelonei.

”Peste 2.5 goluri”

Tot 6 meciuri avem şi pentru cei care preferă să aleagă varianta golurilor marcate, atunci când pariază. Aşa cum era de aşteptat, Pandi şi-a îndreptat atenţia şi a selectat meciuri din campionatele în care se înscriu, de obicei, foarte multe goluri, etapă de etapă.

Acestea fiind spuse, Bundesliga şi Premier League nu aveau cum să lipsească din opţiunile lui Pandi. Din cele 6 meciuri selectate, 3 sunt din aceste campionate. Unul dintre ele, Arsenal - City, are, de altfel, şi cea mai mare cotă de pe bilet, 1.80, la cel puţin 3 goluri marcate.

Cetăţenii, care sunt şi primii în campionatul Angliei, au marcat deja 17 goluri. Nici Arsenal nu e cu mult în spate: 15 reuşite au bifat tunarii în 7 etape. Cea mai bună ofensivă din Premier League o are însă, surprinzător, Brighton, care a marcat de 19 ori. În week-end, Brighton joacă acasă cu Liverpool, o altă echipă obişnuită să marcheze pe bandă rulantă.

Sunt şanse mari să se marcheze peste 3 goluri şi în Leipzig - Bochum, dacă ne uităm la poziţiile din clasament, locul 5 cu locul 16 din Bundesliga.

Nici meciul ales de Pandi din Serie A nu este de neglijat. Napoli o aşteaptă acasă pe Fiorentina, într-un duel cu două dintre cele mai ofensive echipe din Italia în acest sezon.

Mai jos aveţi toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Leipzig - Bochum / Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Real Madrid - Osasuna / Peste 2,5 goluri – cotă 1.55
  • Brighton - Liverpool / Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven / Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Arsenal - Manchester City / Peste 2,5 goluri – cotă 1.80
  • Napoli - Fiorentina / Peste 2,5 goluri – cotă 1.70

”Nebunie Mondială”

Săptămâna aceasta avem o cotă ireală pe ”Nebunie Mondială”! Pandi a ajuns la cota 1.224 cu cele 10 meciuri selectate. 2.25 este cea mai mare cotă de pe bilet. Opţiunea lui Pandi a fost GG şi peste 2.5 goluri în Lazio - Atalanta.

Tot ambele marchează şi cel puţin 3 goluri este alegerea lui Panduru la meciul dintre Napoli şi Fiorentina, cu o cotă de 2.15. Pe bilet sunt încă 5 meciuri cu cotă peste 2: trei cu 2.10, unul cu 2.05 şi încă unul cu 2.00.

Ca să nu vă mai ţinem în suspans, iată care sunt toate meciurile care au făcut din ”Nebunie Mondială” un bilet cu o cotă fabuloasă:

  • Stuttgart - Wolfsburg - 1 - cotă 2.05
  • Real Madrid - Osasuna - GG - cotă 1.90
  • Reims - Monaco - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.80
  • Lazio - Atalanta - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 2.25
  • Atletico Madrid - Sociedad - GG  - cotă 2.00
  • Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Antalyaspor - Galatasaray - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Arsenal - Manchester City - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 2.10
  • Napoli - Fiorentina - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 2.15
  • Rennes - PSG - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10

Urmăriţi în clipul de mai jos toate propunerile lui Basarab Panduru pentru această săptămână:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare