Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, sursa voastră de inspiraţie! Ce a pariat Pandi pe El Clasico

”Pariază pe telefon”, sursa voastră de inspiraţie! Ce a pariat Pandi pe El Clasico

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine cu alte 3 bilete, care vă pot ajuta să daţi lovitura în week-end la Superbet! Pandi a analizat meciurile şi a selectat cotele cele mai realiste. Puteţi să luaţi biletele exact aşa cum sunt sau le puteţi combina, după bunul plac.

”Pariază pe telefon” este emisiunea care vă oferă cele mai bune ponturi de la Superbet! Cele 3 bilete ale lui Pandi, ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” vă aduc cote pentru toate gusturile.

”Soliştii”

Biletul dedicat în totalitate victoriilor conţine şi de data aceasta tot 6 meciuri. Pandi a mers pe victoriile favoritelor, iar cotele de pe ”Solişti” pornesc de la 1.45 şi ajung la 1.80.

Cea mai mică cotă vine din Bundesliga, dar şi din FA Cup. Panduru mizează pe un succes al lui Leipzig, echipă aflată pe loc de Liga Campionilor, în deplasarea de la Heidenheim. Şi United porneşte cu prima şansă în meciul din semifinalele FA Cup, cu Coventry City.

La polul opus se află, bineînţeles, cea mai mare cotă de pe bilet, pe o partidă din Liga a doua a Spaniei. Espanyol, locul 3 în clasament, este favorită acasă, cu FC Andorra, penultima din La Liga 2.

”Peste 2.5 goluri”

Al doilea bilet pregătit de Pandi are tot 6 meciuri, iar cotele sunt extrem de realiste. Aveţi partide din campionatele recunoscute pentru numărul mai mare de goluri marcate sau echipe care, în general, au un atac foarte bun.

Bineînţeles că de pe bilet nu are cum să lipsească Premier League. De data aceasta, Pandi a ales nu mai puţin de 3 meciuri din prima ligă a Angliei. Şi nu a selectat orice echipe, ci pe cele cu al doilea şi al treilea cel mai bun atac.

Arsenal şi Liverpool aşteaptă paşi greşiţi din partea lui City, ca să-i poată lua locul liderului. În 32 de etape, tunarii au marcat 75 de goluri şi au cea mai bună apărare din Premier League, cu 26 de goluri încasate.

Şi Liverpool stă bine în atac, cu 72 de goluri înscrise. De asemenea, pe biletul lui Pandi apare şi meciul lui Aston Villa cu Bournemouth.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Al Nassr Riyadh - Al Fayha - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Wolverhampton - Arsenal - Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Inter Miami - Nashville - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53
  • Aston Villa - Bournemouth - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Fulham - Liverpool - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • PSG - Lyon - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47

”Nebunie Mondială”

Dacă vreţi cote mai mari, atunci ”Nebunie Mondială” este biletul care vi se potriveşte cel mai bine. Peste 1.200 este cota lui Panduru din această săptămână.

Cea mai mică cotă de pe bilet este 1.85, pe un meci prima ligă elveţiană. Este o cotă destul de mare, dar ţineţi cont că alegerile lui Pandi au fost făcute, după ce a analizat meciurile, ceea ce înseamnă că nu este exclus să vă iasă cotele.

Aveţi 3 meciuri cu cotă 1.90, din Championship, La Liga şi prima ligă a Portugaliei. Ca să bifaţi aceste cote, trebuie să marcheze ambele echipe în fiecare meci. De asemenea, la Real - Barcelona mai există o condiţie: trebuie să se dea cel puţin 3 goluri.

2.25 este cea mai mare cotă de pe ”Nebunie Mondială”. Pandi a selectat GG & cel puţin 3 goluri în meciul dintre Gent şi Mechelen, primele două echipe din play-off-ul Belgiei.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Leicester - West Bromwich - GG - cotă 1.90
  • Gent - Mechelen - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Hannover - St. Pauli - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.20
  • Winterthur - Young Boys - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.85
  • Lokomotiva Zagreb - Dinamo Zagreb - GG - cotă 2.00
  • Brest - Monaco - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Brondby - Midtjylland - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Royale Union SG - Club Brugge - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.20
  • Real Madrid - Barcelona - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Sporting Lisabona - Vitoria Guimaraes - GG - cotă 1.90

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare