Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă salvează biletele la Superbet! Ce a pariat Pandi pe echipele lui Drăguşin şi Moldovan

”Pariază pe telefon” vă salvează biletele la Superbet! Ce a pariat Pandi pe echipele lui Drăguşin şi Moldovan

Pariuri sportive

Comentarii

O nouă săptămână, noi şanse de a bifa biletul câştigător la Superbet! ”Pariază pe telefon” vă ajută cu 3 variante de bilete, care să satisfacă chiar şi cele mai exigente cerinţe ale pariorilor.

”Pariază pe telefon” vă ajută şi în această săptămână să înverziţi biletul la Superbet! Cele 3 bilete pregătite de Pandi, ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”, vă oferă mai multe variante de pariuri, pe care le puteţi combina, aşa cum consideraţi că este mai bine.

”Soliştii”

Ca în fiecare săptămână, ”Soliştii” lui Pandi au 6 meciuri, din campionate diferite ale Europei. Dacă vă place să pariaţi pe victorii, acest bilet este cel mai potrivit.

Cea mai mică cotă de pe bilet este de 1.30 şi vine din prima ligă a Portugaliei. Pandi mizează pe victoria liderului Sporting Lisabona în deplasarea de la Gil Vicente.

Pe ”Solişti” mai apare şi un meci din Serie A, Napoli - Frosinone. Campioana en-titre este favorită în duelul cu Frosinone, echipă aflată pe primul loc retrogradabil.

Pandi a selectat un meci şi din La Liga. Aflată pe ultimul loc ce duce în Europa, Sociedad are nevoie de victorie cu Almeria, codaşa clasamentului, ca să se menţină în primele 6 echipe ale Spaniei.

”Peste 2.5 goluri”

”Peste 2.5 goluri” este biletul perfect pentru cei care preferă să parieze pe cât mai multe goluri marcate în meciuri. Aveţi 6 partide, care au cote cuprinse între 1.36 şi 1.57.

Pandi a selectat două meciuri din Premier League, trei din Bundesliga şi unul din Scoţia. Echipa lui Drăguşin încearcă să-şi menţină locul de Champions League. În această etapă, Tottenham joacă la Newcastle, iar Pandi mizează pe cel puţin 3 goluri. Cele două echipe au marcat acelaşi număr de goluri în 31 de etape, 65.

Tot din Anglia aveţi pe bilet şi duelul dintre Liverpool şi Crystal Palace. Trupa lui Klopp are al doilea cel mai bun atac din Premier League, după Arsenal. A marcat 72 de goluri, în timp ce Crystal Palace a reuşit doar 36.

Pandi este convins că în Bundesliga va ploua cu goluri, mai ales în cele 3 meciuri selectate de el. Cu 69 de goluri marcate în 28 de etape şi aproape campioană, Leverkusen joacă acasă cu Werder Bremen şi este foarte posibil să vedem un adevărat spectacol fotbalistic.

Goluri multe se anunţă şi în meciurile de acasă ale lui Stuttgart şi Leipzig, echipele care au al treilea cel mai bun atac din Germania, 64 de goluri marcate.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Newcastle - Tottenham - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • RB Leipzig - Wolfsburg - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Celtic - St. Mirren - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Stuttgart - Eintracht Frankfurt - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Liverpool - Crystal Palace - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Leverkusen - Werder Bremen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42

”Nebunie Mondială”

Pandi a bifat din nou o cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”. Peste 1.100 este cota totală pentru cele 10 meciuri selectate în această săptămână. 1.85 este cota de pornire, iar 2.20 este cea mai mare de pe acest bilet.

Ca să înverziţi biletul, este necesar ca în majoritatea meciurilor să marcheze ambele echipe, dar şi să fie cel puţin 3 goluri pe tabelă. Victoria Barcelonei are o cotă extrem de bună, în condiţiile în care joacă acasă la o echipă care e pe loc retrogradabil.

Superbet oferă cotă mare şi pentru un succes al echipei lui Horaţiu Moldovan. În această etapă, Atletico joacă acasă cu Girona. Trupa lui Simeone e pe locul 4 în La Liga, la 7 puncte în spatele Gironei.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Atletico Madrid - Girona - 1 - cotă 2.10
  • Cadiz - Barcelona - 2 - cotă 1.85
  • Estoril Praia - Braga - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Sporting Kansas City - Inter Miami - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Ross County - Rangers - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Jagiellonia - Cracovia - 1 - cotă 1.85
  • Sassuolo - AC Milan - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Arsenal - Aston Villa - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Karagumruk - Fenerbahce - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Midtjylland - FC Copenhaga - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.20

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare