Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariorii s-au frecat la ochi după ce au văzut cota lui Liverpool, la meciul cu Aston Villa. Motivul pentru care "cormoranii" au cotă 7 la victorie

Pariorii s-au frecat la ochi după ce au văzut cota lui Liverpool, la meciul cu Aston Villa. Motivul pentru care "cormoranii" au cotă 7 la victorie

Liverpool

Comentarii

Liverpool întâlneşte, marţi, de la 21:45, Aston Villa, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, într-un meci programat cu mai puţin de 24 de ore înaintea debutului "cormoranilor" la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Liga engleză nu a ţinut cont de faptul că Salah & Co vor juca la Mondialul Cluburilor şi a hotărât să programeze meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii cu o zi înaintea semifinalei competiţiei din Qatar.

Prin urmare, Jurgen Klopp s-a văzut nevoit să sacrifice competiţia internă. Germanul şi-a luat echipa şi a plecat în Qatar, iar marţi, în meciul cu Aston Villa, va evolua formaţia U23 a cormoranilor, condusă de Neil Critchley.

Astfel, Aston Villa, a 17-a clasată în Premier League, este favorită certă în meciul de marţi. Aston Villa are o cotă cuprinsă între 1,33 şi 1,40 la casele de pariuri, în timp ce victoria celor de la Liverpool are o cotă care poate ajunge până la 7,00.

Decizia incredibilă luată de Liga Profesionistă Engleză

Deşi managerul neamţ a făcut scandal şi a ameninţat că va trimite juniorii pentru confruntarea cu Aston Villa, nimic nu s-a schimbat. Liga a hotărât să menţină data iniţială de 17 decembrie pentru partida care va stabili una dintre semifinalistele Carabao Cup. Iar Klopp s-a ţinut şi el de cuvânt.

Şi-a luat toate vedetele şi a plecat în Qatar pentru duelurile cu celelalte campioane ale continentelor. 20 de fotbalişti au făcut deplasarea spre Golf pentru meciurile pe care cormoranii le vor disputa acolo miercuri şi sâmbătă. Cu Aston Villa vor intra aşadar cei care nu au prins minute în acest sezon de Premier League. 

Liverpool, posibilă finală cu echipa lui Răzvan Lucescu, la CM al Cluburilor

În semifinale, Liverpool va evolua, la 18 decembrie, cu echipa mexicană Monterrey. Campioana Concacaf a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-2, formaţia Al Sadd, campioana Qatarului, şi s-a calificat în semifinale la Cupa Mondială a Cluburilor.

Tot sâmbătă, Al Hilal (Arabia Saudită), echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi campioană a Asiei, a învins formaţia Esperance Tunis, campioana Africii, scor 1-0, şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gomis, în minutul 73.

Al Hilal va da piept, în semifinale, la 17 decembrie, cu Flamengo, campioana Americii de Sud.

Finala va avea loc la 21 decembrie, meciul pentru locul 3, tot la 21 decembrie, iar cel pentru locul 5, la 17 decembrie.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare